Bir zamanlar Çukurova Hünkar bu akşam ölecek mi sorusu şu sıralar bir zamanlar Çukurova 70. yeni bölümünün yayınlanması sonrasında tekrardan gündeme çıktı.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Bir zamanlar Çukurova Hünkar bu akşam ölecek mi sorusu şu sıralar bir zamanlar Çukurova 70. yeni bölümünün yayınlanması sonrasında tekrardan gündeme çıktı. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yani 5 kasım tarihli ilk bölümünde Hünkar Yaman'ın bıçaklanacağını iddiaları sonrasında yayınlanan fragmanda gerçekliğe gözler önüne serilmişti.

Sadece İddaa çerçevesinde ortaya atılan Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Yaman ölecek mi sorusu yapımcılar tarafından doğrulanmamıştı. Çünkü geçtiğimiz sene de Hünkar karakteri diziden ayrılacak paylaşımlara çok yapılmıştı. Sonrasında bir zamanlar Çukurova Hünkar Yaman ölecek mi soruları yerine bu akşam yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde Hünkar Yaman bıçaklanması sonrasında Hünkar Yaman Bu akşam mı ölecek soruları gündeme çıkmaya başladı

Geçtiğimiz haftalarda bu Vahide perçin'in verdiği bir demeçte tiyatro hayatını özlediği ve anlık alkışlara tekrardan dahil olmak istediğini açıklamış ve sonrasında da herkes Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakteriyle karşımıza çıkan Vahide perçin'in Kendi isteğiyle diziden ayrılacağına söylemişlerdi.

Yapımcı bıraksa yaşarım Bir Zamanlar Çukurova 71. bölüm fragmanı paylaşımı altına yaptığı Elveda Hünkar paylaşımı da sevenlerine Hünkar bu akşam ölecek? yorumlarına ulaştırmış bulunmakta.

Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık ve Vahide Perçin'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusu Vahide Perçin’in diziden ayrılması gidişatı negatif yönde etkileyeceği gözler önüne seriliyor ken Bir Zamanlar Çukurova Hünkar Yaman’ı diziden bu akşam ayrıldı mı? Sorusunun yanıtı dizinin bitmesine yakın yanıtlanacaktır. Ya da dizinin yeni bölüm fragmanına rakse edilecektir.



Hünkar nasıl bir karakterdir?

Hünkar Yaman, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Oğlu Demir'in sahip olduğu toprakların hanım ağası, ırgatların büyükhanımı. Hünkar Yaman için Demir'den ve Demir'in itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Tek dileği soylarının sürmesi ve oğlunun sahip olduğu bu toprakların ileride emin ellere geçmesi. Ama bir gün oğlunun itibarının sarsılmak üzere olduğunu anlar ve çok tehlikeli bir oyun kurar.