Bir Zamanlar Çukurova Hünkar diziden ayrılıyor mu? açıklaması sonrasında Herkes Bir Zamanlar Çukurova Hünkar ölecek mi? aramalarına dizinin son bölümü ile 8 Ekim Yani bu akşam ekranlara gelmesi akabinde çok araştırdı . Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar diziden ayrılıyor mu? açıklaması sonrasında Herkes Bir Zamanlar Çukurova Hünkar ölecek mi? aramalarına dizinin son bölümü ile 8 Ekim Yani bu akşam ekranlara gelmesi akabinde çok araştırdı . Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok Vahide Perçin ayrılığı dizi izleyenlere çok üzüyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar karakteri ile karşımıza çıkan Vahide Perçin hangi bölümde diziden ayrılacağı ve diziden nasıl ayrılacağım merakla araştırılırken Bir Zamanlar Çukurova Hünkar karakterinin öleceği söyleniyor.



ATV ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üzerine toplayan izleyicilerin adeta Fenomen haline getirdiği Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yavaş yavaş Ayrılık canları çalmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son zamanlardaki mevcut reytinglerdeki düşüş ile birlikte Ayrılık yelleri de esmeye başladı. Yeni sezonun başlaması ile birlikte yeni karakterlerin dahil olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterine hayat veren Vahide perçin'in diziden ayrılacağı söyleniyor.



Zamanla bu iddialar da ilerlerken  öte yandan yapımcılar tarafından da doğrulanırken başrol oyuncusu olan Demir'in annesi rolünde karşımıza çıkan Hünkar'ın diziden ayrılması bakalım reytingleri nasıl etkileyecek?



Peki Hünkar nasıl ölecek? ölecek mi?

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


Bir zamanlar Çukurova'nın Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin'in dizi setinde yaşanan anlaşmazlıklar sonrasında ve yeni gelen oyuncular ile çıkan sorunlar akabinde karakterin son verildiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezonda da Hünkar Yaman'ın diziden ayrılacağı söylenmiş ancak sonrasında yapımcılar tarafından bu yalanlanmıştı. Son dakika haberlerde Hünkar Yaman'ın diziye nasıl veda edeceği senaryosunun da hazır olduğu açıklandı. Senaryo gereği Hünkar Yaman'ın öleceği ve bu şekilde dizide Hünkar karakterinin son bulacağı açıklandı



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar yanarak yaşımını yitiriyor. Hünkar Yaman karakteri Vahide Perçin kesin olarak geri dönmecek şekilde Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ediyor.