Bir Zamanlar Çukurova Ümit kimdir? Gerçek adı ne? Hande Soral kimle evli her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 79.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Bir Zamanlar Çukurova Ümit kimdir? Gerçek adı ne? Hande Soral kimle evli her yerde aranmaya başladı. Başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 79. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Son haftalarda peş peşe vedaların yaşandığı dizinin yeni bölümünde Yılmaz2ın cenazesinde gözyaşları sel oldu. Öte yandan Çukurova'ya yeni gelen Ümit'in Demir ile karşılaşması herkesi meraklandırdı. Hal böyle olunca Ümit kim? Amacı ne? Hande Soral evli mi, kaç yaşında aramaya başladı. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık.

Vahide Perçin ve Uğur Güneş'in diziden ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova'ya Hande Soral dahil oldu. 79. bölümde ortaya çıkan Soral, dizide Ümit karakterine hayat verecek.


Bir Zamanlar Çukurova Ümit kimdir?


Güzelliği ve gizemli tavrıyla dikkat çeken Ümit, gelişiyle tüm dengeleri altüst edecek. Sırlarıyla birlikte Çukurova'ya gelen Ümit Kahraman'ın yolda Demir ile karşılaşması ise farklı durumların yaşanacağının göstergesi oldu.

Tahminlerimize göre Demir aradığı saadeti Ümit de bulacak. Ancak bunu kabullenmek istemeyen Züleyha ise kocası için savaşmaya başlayacak. Yani Çukurova'da Ümit ve Züleyha arasında büyük bir savaş başlayacak. Gelelim Bir Zamanlar Çukurova'da Ümit'i canlandıran Hande Soral'ın hayatına...

Hande Soral kimdir? Evli mi? Eşinin adı ne


Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa İnegöl'de doğmuştur. İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde okudu. Kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral adında kız kardeşi vardır. 2008 yılında Komedi Dükkanı adlı programda konuk oyuncu olarak yer alan ve televizyon dünyasına adım atan Hande Soral, 2008 ve 2011 yılları arasında yayınlanan "Küçük Kadınlar" isimli diziyle oyunculuğa başladı.

Dizide canlandırdığı Armağan karakteriyle başrol oynadı. 2014 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği "Çalıkuşu" dizisinde yardımcı oyuncu olarak rol aldı. Hande Soral, 2015 yılında "Birleşen Gönüller" adlı sinema filminde Cennet karakterini canlandırdı.

Diriliş Ertuğrul'da İlbilge Hatun karakterini canlandırmıştır. 14 Ekim 2017 tarihinde İsmail Demirci ile hayatını birleştiren Hande Soral, 1.60 metre boyunda, 54 kilo ve Kova burcudur.