Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar devam ediyor. Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin'in ayrılığından sonra Yılmaz'ı canlandıran Uğur Güneş'te kadrodan ayrılmıştı.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar devam ediyor. Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin'in ayrılığından sonra Yılmaz'ı canlandıran Uğur Güneş'te kadrodan ayrılmıştı. Uzun zamandır ayrılacağı konuşulan Behice'ye can veren Esra Dermancıoğlu'nun da kadrodan ayrılacağı öğrenildi. Peki Behice ne zaman ayrılacak?

Kötülükler kraliçesi Behice'nin, Hünkar Yaman'ın katili olduğunun kanıtları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Züleyha uzun süredir Hünkar'ın katilinin peşindeydi. Hatta İstanbul'dan bir polis tanıdığından da yardım istemişti. Hem görgü tanıkları hem deliller artık Behice'yi işaret ediyordu.

Edinilen bilgilere göre ise; Esra Dermancıoğlu 2 bölüm sonra kadrodan ayrılıyor. Behice'yi canlandıran başarılı oyuncu senaryo gereği ölerek diziye veda ediyor.  Hünkar'ın katilinin olduğu ortaya çıkması ile kaçmaya çalışan fakat başarılı olamayan Behice intihar ediyor. Böylelikle Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor.

Murat Saraçoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu, yapımını Timur Savcı, Burak Sağyaşar ile  Turan Bayat'ın üstlendiği ve senaryosunu Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm  ve Selena Çağlayan'ın kaleme aldığı Bir Zamanlar Çukurova her perşembe saat 20:00'de ATV'de yayınlanıyor.