Fox'un Pazartesi akşamları sevilen dizisi Yasak Elma konusu dizisi meğer cemiyetin o ünlü evliliğinden alınmış. Sosyetenin en çekişmeli boşanması Kemal Gülman ve Feryal Gülman Yasak Elma dizisine ilham mı oldu? Kemal Gürman ve Feryal Gülman kimdir? Yasak

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Fox'un Pazartesi akşamları sevilen dizisi Yasak Elma konusu dizisi meğer cemiyetin o ünlü evliliğinden alınmış. Sosyetenin en çekişmeli boşanması Kemal Gülman ve Feryal Gülman Yasak Elma dizisine ilham mı oldu? Kemal Gürman ve Feryal Gülman kimdir? Yasak Elma Halit ve Ender, Kemal Gülman ve Feryal Gülman'dan mı esinlenildi? Kemal Gürman Kim? Feryal Gülman Kim?

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin konusu meğer cemiyetten gerçek bir hikâyeymiş. Kemal Gülman ve Feryal Gülman'ın evliliği ve boşanma sürecinin ilham alındığı söylenen dizi bu dedikodu sonrası iyice merak edildi.

Kemal Gülman ve Feryal Gülman, Halit Argun ve Ender Çelebi mi?

Peki kim bu Kemal Gürman ve Feryal Gürman?

Gülman Group'un sahibi Kemal Gülman, Türkiye'nin en zenginlerinden biri. Sosyetenin ünlü siması Feryal Gülman ile evli. Ancak bu 21 yıllık evlilik zina yüzünden tarihin en çekişmeli boşanma davasına evrilir.

Şu An En Çok Okunan haberler

[secilen-post-listele]

Feryal Gülman, eşi Kemal Gürman'ın kendisini 22 yaşındaki hastane resepsiyonisti ile aldattığını iddia ederek, yüklü bir tazminat davası açar. Kemal Gürman'ın bu 22 yaşındaki genç hanımı telefonuna "Borsa İstanbul" diye kaydettiği de kulislerde bu davayla birlikte konuşulmaya başlanır.

Feryal Gülman ihatenin acısı için Kemal Gülman'dan 200 Milyon TL tazminat ve aylık 200 bin TL de nafaka talep eder. Ancak Kemal Gürman durur mu? O da Feryal Gülman'a karşı ağır kusurlu davranış iddiasıyla 500 Bin TL karşı dava açar.



Kemal Gülman'ın ilişki yaşadığı iddia edilen genç kızda olayı doğrular ve Kemal Gülman'ın kendisine hediyeler aldığını ve hesabına paralar yatırdığını söyler. İşler Kemal Gülman için iyi gitmez. Kemal Gülman'ın şoförü de Gülman ile sevgilisinin bir otelde buluştuğunu söyler. Bununla da kalmaz ve bir şey vermek için otele gittiğinde Gülman'ın kapıyı atlet ve külotla açtığını açıklar.

Çiftin boşanma davası yıllarca sürerken Kemal Gülman bu sefer boşanma avukatı ile dudak dudağa yakalanır. Kemal Gülman kendisinden 58 yaş küçük olan avukatı Eda Cideli ile dudak dudağa yakalanır.



Feryal Gülman bu görüntüler sonrası gazetelere "Bu beraberliği, daha önce Eskişehir'de de görüntülendikleri için biliyordum. Ama bu şekilde görmek gerçekten çok kötü. Ben yıllar önce zina yüzünden eşime boşanma davası açtım. Ancak hala zinayı ispat edebilmek için mahkemelerde şahitlerimi dahi dinletmekte zorlanıyorum. Halen evli olduğumuz için şu an verdiği görüntü zinanın ta kendisidir. Bunların daha kötülerine aynı evi paylaşırken de tanık oldum." ifadelerini kullanarak röportaj verir.

Çifitin birde Aslan adında oğulları vardır. Feryal Gülman oğullarının bu davada çok etkilendiğini söyleyerek Kemal Gülman'ı oğullarını düşünmekle de suçlar.



ENDER VE HALİT KEMAL VE FERYAL GÜLMAN MI?

Yasak Elma dizisi ilk bölümlerinde Ender, eşiyle mutlu bir imaj çizerken aslında evde büyük bir mutsuzluk olduğu görülür. Ender, Halit'in sıklıkla gittigi mekanın karşılama hostesi Yıldız'ı tutarak, Halit'e zina üzerinden büyük bir dava açmayı planlar. Ancak dizide Yıldız, Halit ile iş birliği yaparak Ender'e oyun oynar ve Halit'in yeni karısı olur. Bu defa Halit karısına zina ile suçlayarak dava açar. Bu süreçte Ender ve Halit'in oğulları Erim'in de olması Kemal Gürman ve Feryal Gülman'ın oğullarının olmasına benzetilir.

Aynı zamanda Halit'in şoförünün de olayların içinde olması yine bu davaya benzetilir. Ancak dizide şoför ve genç kız Halit'in yanında ifadeler verirken, Kemal ve Feryal Gülman olayında tam aksi yönünde ilerler. Kemal Gülman'ın genç avukatı ile de ilişki yaşaması yine Halit'in çapkınlıkları ile özdeşleştirilir. Dizide de Halit yanındaki tüm kadınlarla aşk yaşamaktadır.

Dizi ilk çıktığında sosyetede dizinin Feryal ve Kemal Gülman'dan esinlendiğini konuşulur ancak bu durum gazetelerde pek yer almaz.