Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik’in başrolünde ve kadrosunda Hande Ataizi, Enes Arıkan, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Nihal Menzin ve Selma Ergenç gibi oyuncuların yer alacağı Camdaki Kız dizisinin yayın tarihinde değişiklik yapıldı. Peki Camda

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik’in başrolünde ve kadrosunda Hande Ataizi, Enes Arıkan, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Nihal Menzin ve Selma Ergenç gibi oyuncuların yer alacağı Camdaki Kız dizisinin yayın tarihinde değişiklik yapıldı. Peki Camdaki Kız hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

İşte detaylar..

Psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olan OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç’ün oturduğu Camdaki Kız dizisinin çekimleri hızla devam ediyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanları dizi olmaya devam ederek ekranlarda fırtına estiriyor. İlk olarak Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünde yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi ile başlayan daha sonrasında Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı ile devam eden uyarlamalara bir yenisi daha ekleniyor.

Türk dizi tarihinde ilke imza atan Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, çıkardığı kitaplardan 5. dizi çekiliyor. Kitaplarındaki başarı dizilerde de aynen devam ediyor. Bu sezona damga vuran Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Camdaki Kız ile bu başarının devam etmesi bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinin ilk olarak yayın günü 1 Nisan Perşembe olarak duyurulmuştu. Fakat yapım yayın tarihini değiştirdi. Peki Camdaki Kız ne zaman başlayacak?

Camdaki Kız 8 Nisan Perşembe Kanal D' de başlıyor!