Çocukluk dizisi Mahir Boztepe kim? Çocukluk dizisi ile karşımıza çıkan Mahir kim?  Erdal Beşikçioğlu kimdir? soruları 9 Ekim akşamı TV8 ekranlarında 1. bölümü ile başlayan Çocukluk dizisi izlenmesi akabinde çok meraklı araştırıldı.

Çocukluk dizisi Mahir Boztepe kim? Çocukluk dizisi ile karşımıza çıkan Mahir kim?  Erdal Beşikçioğlu kimdir? soruları 9 Ekim akşamı TV8 ekranlarında 1. bölümü ile başlayan Çocukluk dizisi izlenmesi akabinde çok meraklı araştırıldı. Çocukluk dizisinde Mahir Boztepe karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu kimdir?  sorusu ile birlikte Mahir Boztepe nasıl bir karakterdir? sorusunun cevabını da sizler için Araştırdık



Çocukluk Mahir Boztepe nasıl bir karakterdir?



Kendi öz ailesini kaybetmesinin akabinde kendini çocuklara adayan ve adeta böyle huzur bularak onlara bir aile olarak, çocukların Mutlu olmasına sebep olmaktadır. Mahir'in tek amacı çocuklardır . Çocuklar için yapamayacağı hiçbir şey yoktur. Ne kadar yakışıklı olsa da geçirdiği kötü günler akabinde kalbini açmamaktadır ve aşk nedir Unutmuştur . Biraz patavatsız bir tabir ile karşımıza çıkan Çocukluk dizisi Mahir Boztepe karakteri patavatsızlığı nın yanı sıra kalbinin iyiliğe ve masumluğu ile de herkes tarafından çok sevilmektedir



Çocukluk Mahir'i Erdal Beşikçioğlu kimdir

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


1970 yılı doğumlu olan Erdal Beşikçioğlu Ankaralıdır. Ancak ortaöğretimine kadar İzmir İTK Koleji'nde okuduktan sonra 89 senesinde Hacettepe'de Devlet konservatuarını kazanmıştır Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür yardımcısı olarak da görev yapan Erdal Beşikçioğlu, Elvin Beşikçioğlu ile evlidir ve ünlü çiftin bir kızı ve bir oğlu bulunmaktadır. Erdal Beşikçioğlu Ünlü spor ismi İlhan cavcav'ın yeğeni olmaktadır. 



Dizi



Çocukluk (2020-)



Adı Efsane (2017) - Tarık Aksoy



46 Yok Olan (2016) - Murat Günay



Reaksiyon : (2014) - Yavuz Aslan



Leyla ile Mecnun (dizi) : Onur Ünlü - (2011) - Başkomiser Behzat Ç.



Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : Doğan Ümit Karaca - (2010 - 2013 ve 2019) - Başkomiser Behzat Ç.



Vali : M. Çağatay Tosun - 2009



Es-Es : Bahadır İnce - 2008 - Işık Öğretmen



Ayrılık : Metin Balekoğlu (2009) - Abdullah Şamil



Köprü : Sadullah Şentürk - (2006 - 2008) - Vali Faruk Yazıcı



Seni Çok Özledim : Dilek Gökçin (2005) - Sado



Ödünç Hayat : Nihat Durak - (2005) - Mustafa



Körfez Ateşi : Veli Çelik - 2005



Kasırga İnsanları : Nihat Durak - (2004) - Yunus



Mars Kapıdan Baktırır : Jale İncekol - (2004) - Süha



Tatlı Hayat : Bora Tekay - 2003



Ünlü isim Erdal Beşikçioğlu'nun en çok dikkat çeken dizisi 2006 ile 2008 yıllarında oynadığı Köprü dizisindeki Vali Faruk Yazıcı rolü olmaktayken Mahir karakteriyle karşımıza çıkan Erdal Beşikçioğlu çocukluk dizisinde de baş rolünü canlandırmaktadır.