Ekranların fenomen dizisi Çukur aksiyon yüklü sahneleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Çukur Aykut karakteri kimdir? Çukur Aykut karakterini canlandıran Berhan Taşdelen kaç yaşındadır? Berhan Taşdelen’in sevgilisi var mı? Çukur Aykut öl

Ekranların fenomen dizisi Çukur aksiyon yüklü sahneleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Çukur Aykut karakteri kimdir? Çukur Aykut karakterini canlandıran Berhan Taşdelen kaç yaşındadır? Berhan Taşdelen’in sevgilisi var mı? Çukur Aykut ölecek mi? İşte detaylar…

Çukur Aykut kimdir?

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Heyecanın bir an olsun azalmadığı dizi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizi de aksiyon, gerilim ve dram bir arada sunuluyor. Yamaç Koçovalı’nın babasından miras kalan Çukur’u ve ailesini korumak için gösterdiği mücadeleye tanıklık ediyoruz.

Birbirinden önemli ve derinlikli karakterlere sahip olan dizi de aile bağları, aşk, ihanet ve fedakarlık temaları başarılı bir şekilde işleniyor. Koçovalı Mahallesinde yaşayan insanların birbirlerini aileleri olarak kabul etmektedir. İdris tarafından kurulan mahalle, Çukur olarak da bilinmektedir. Çukur evimiz İdris babamız sloganı etrafında toplanan insanlar birbirlerine her konuda destek olmaya çalışmaktadır. Çukur mahalle sakinleri arasında öne çıkan isimlerden birisi Aykut oldu. Yamaç ile tanışan Aykut, engelli bir gençtir. Annesiyle birlikte yaşayan Aykut, bütün gününün pencere önünde geçirmektedir. Mahallede neler yaşandığı takip eden Aykut, çok iyi ve zeki bir delikanlıdır. Yamaç, Aykut’un en büyük hayalini gerçekleştirmiş, onu mahallede gezdirmeye çıkarmıştır. Emmi ile yakın bir ilişki kurmayı başaran Aykut, sır saklamasını bilmektedir.

Çukur Aykut'u kim oynuyor?

Çukur Aykut karakterini genç oyuncu Berhan Taşdelen canlandırmaktadır. Engelli bir karaktere hayat veren oyuncu performansı ile seyirciden tam not almayı başardı.

Berhan Taşdelen kimdir?

11 Temmuz 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Berhan Taşdelen, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünde eğitimine devam etmektedir. Ekrandaki ilk deneyimini Çukur dizisiyle gerçekleştiren oyuncu, Çıplak Kral ve Bir Böğürtlen Masalı tiyatro oyunlarında sahneye çıkmıştır.