Show TV'nin dört sezondur yayınlanan Ay Yapım imzalı dizisi Çukur 30 Kasım Pazartesi akşamı 05. bölümüyle ekranlara gelecek.

Show TV'nin dört sezondur yayınlanan Ay Yapım imzalı dizisi Çukur 30 Kasım Pazartesi akşamı 05. bölümüyle ekranlara gelecek. Erdenet ailesi ile Koçovalılar arasındaki savaşın iyice kızıştığı Çukur dizisinde hayranları şok eden tanıtım olay yarattı. Son haftalarda peş peşe ölümler yaşanan Çukur'da sıra Cumali'ye mi geldi merak edildi. Peki Çukur Cumali ölecek mi? Necip Memili diziden ayrılıyor mu?

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Nejat İşler ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı Çukur dizisinde Arık Böke'nin ölümünün ardından Koçovalı ve Erdenet ailesi arasında adeta bir savaş çıktı. Kardeşlerinin intikamını almak için harekete geçen Erdenetler Arık Böke'yi öldüren Cumali'yi gözüne kestirdi.

Çukur 105. bölümünden yeni fragmanı olay oldu. Cumali'nin, Çağatay'ın karşısına çıktığı tanıtımda Çağatay, Çukur'un tapularını ancak Cumali öldüğünde kardeşine vereceğine söyleyerek herkesi şoke etti. Çağatay Erdenet'in "Tapuları almaya mı geldiniz? Bunları size vermeyeceğim. Ama söz veriyorum yarın akşam kardeşinize vereceğim. Siz öldükten sonra. Şimdi gidin sevdiklerinizle bir akşam yemeği yiyin, güzel vakit geçirin. Cumali bey cehennemde görüşürüz" sözleri dikkat çekti. Yamaç ile barışan Cumali ise ailesi ile beraber son bir kez yemek yiyor. Ardından kardeşlerine öğütler veriyor. Peki Çukur Cumali ölecek mi? Necip Memili diziden ayrılıyor mu



Çukur Cumali ölecek mi?

Bu sezonun final sezonu olduğu aylar önce açıklanan Çukur'da hem aksiyonun yükselmesi hem de senaryonun işlenebilmesi için bazı karakterlerle vedalaşılmaya başlandı. Haftalar önce bunlardan birinin Necip Memili'nin hayat verdiği Cumali olduğu söylendi. Çukur 105. bölüm fragmanında da Cumali'nin pazarlığı kabul etmesi ve ölmek için beklemeye geçmesi bu ihtimali akıllara getirdi. Peki Çukur yeni bölümde Cumali ölecek mi?

tahminlerimize göre bu hafta Cumali, Çağatay'a inanacak ve mahallenin tapularını almak uğruna ölecek. Ancak Çağatay, tapuları vermeyecek ve Yamaç hem ağabeyinin intikamı hem de tapular için harekete geçecek.

Necip Memili Çukur'dan ayrılıyor mu? Geri dönecek mi

Yukarıda da söylediğimiz gibi Cumali, 105. bölümde ölürse Necip Memili de Çukur'a veda edecektir. Zaman zaman Flashback sahneleriyle Necip Memili'yi Çukur'da görme ihtimalimiz olsa da Cumali öldüğü için geri dönmesi mümkün olmayacaktır.