Çukur'da şok ölüm. Televizyon ekranların en çok sevilen dizisi olan Çukur'da bu hafta şok bir ölüm gerçekleşecek.

Çukur'da şok ölüm. Televizyon ekranların en çok sevilen dizisi olan Çukur'da bu hafta şok bir ölüm gerçekleşecek. Arık Böke Erdenet ilk intikamını alarak Çukur'da yeni bir süreci başlatacak. Çukur dizisinin başrol oyuncusu Çukur'a ölerek veda ediyor. İşte Çukur'da o ayrılık.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


Çukur'da beklenmedik ölüm! Başrol diziden ayrıldı!



Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde beklenmedik ayrılık. Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, İrem Sak ve Erkan Kolçak Köstendil gibi yıldız isimlerin yer aldığı Çukur'da beklenmedik ayrılık yaşanacak. Çukur dizisinin sevilen başrol oyuncusu bu hafta veda edecek.



Çukur 4. sezon 6. bölüm gözyaşlarını sel edecek!



Çukur 4. sezon 6. bölümde gözyaşları sel olup akacak. Şu an çekilen sahnede Çukur dizisinin başrol oyuncusu Çukur'a veda edecek. Sezon başında Çukur 4. sezon 6. bölüme gelmeden ayrılacak olan Selim Koçavalı karakteri Öner Erkan diziye veda edecekti. Ancak Çukur'da bu ayrılığı hiç kimse beklemiyordu.



Çukur'da Erkan Kolçak Köstendil depremi!



Çukur dizisine veda eden isim Erkan Kolçak Köstendil oldu. Çukur dizisinde şu an çekilen sahnede Çukur'un sevilen Vartolu karakteri hem çocuğuna zaman ayırmak hem de yurt dışı turnesi nedeniyle Çukur'a veda ediyor. Çukur'un hem Salih'i hem Vartolu'su en sevilen isminin vedası en çok Yamaç Koçavalı etkileyecek.



Erkan Kolçak Köstendil Çukur'a veda etti!



Çukur 4. sezon 6. bölümde büyük bir şok yaşanacak. Çukur dizisinde Erkan Koçlak Köstendil son sahneleri çekildi ve Çukur'a veda etti. Yayınlandığı her pazartesi günü rekorlar kıran Çukur, bu veda sonrası izlemem diyen bir çok kişi olsa da Erkan Kolçak Köstendil Çukur ekibiyle vedalaştı.