Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicisine heyecan dolu saatler yaşatan Çukur dizisinde heyecan her zaman en yüksek seviye olmaya devam ediyor. Başrollerini Aras Bulut İğnemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıca Kocaoğlu gibi isimlerin paylaştığı dizi de

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Show TV ekranlarında yayınlanan ve izleyicisine heyecan dolu saatler yaşatan Çukur dizisinde heyecan her zaman en yüksek seviye olmaya devam ediyor. Başrollerini Aras Bulut İğnemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıca Kocaoğlu gibi isimlerin paylaştığı dizi de oyuncu transferleri durmak bilmiyor. Çukur dizisi, oyuncu kadrosuna her geçen gün bir yeni oyuncuyu daha ekliyor. Çukur dizisine dahil olan Gamze Doğanoğlu'ndan sonra şimdi bir isim daha dahil oldu. Çukur'a Yasmin karakterileri ile dahil olan Gamze Doğanoğlu'nun hemen ardından yakışıklı bir oyuncu dahil oldu. Çukur'da Ögeday karakterini canlandıracak olan Baki Davrak, geçtiğimiz bölüm dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Diziye 4. sezon itibariyle dahil olan Baki Davrak, merak konusu oldu. Daha önce çok fazla ekranlarda görmeye alışkın olmadığımız yetenekli isim, internette epey araştırılmaya başlandı.

Çukur dizisinin Ögeday'ı gerçek hayatta kimdir soruları sorulmaya başlandı. Çukur dizisindeki Ögeday karakterine, Baki Davrak hayat vermektedir. Baki Davrak daha önce çok fazla dizi projesinde yer almamıştır. Uzun zamandır uzun soluklu bir projede bulunmamaktadır. Yüzüne aşina olmadığımız başarılı oyuncu Baki Davrak'ın hayatı da oldukça merak ediliyor. Çukur dizisinin Ögeday'ı gerçek hayatta kimdir ? Baki Davrak kimdir, yaşı, nereli ? Baki Davrak'ın daha önce yer aldığı dizi ve filmler nelerdir ?

Çukur Ögeday Erdenet kimdir ?

Çukur dizisinde Erdenetlerin merakla beklenen aile üyesi artık ortaya çıktı. Çukur'un 97. yeni bölümünde, Cengiz Erdenet'in büyük oğlu olan Ögeday Erdenet diziye katıldı. Arık Böke'nin yıllardır kavgalı olduğu ağabeyi Ogeday ilk defa Çukur dizisinde izleyici karşısına çıktı.



Baki Davrak kimdir ?

Baki Davrak 1971 yılında Almanya'da doğmuştur. Almanya'nın Bad Säckingen kentinde dünyaya gelen Baki Davrak, 49 yaşındadır. Baki Davrak daha çok tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Doğduğu ülke olan Almanya'da da bazı dizi ve filmlerde yer almıştır. Baki Davrak'ın Almanya'da yer aldığı dizi ve filmler; Kommisr, Der Puma, Tatort ve Eva Blond'dur. Baki Davrak, Kutluğ Ataman'ın 1997 yapımı filmi Lola + Bilidikid'de Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin eşcinsel olan en küçük oğlu Murat'ı oynamıştır. 2005 senesinde Stefan Holtz tarafından yapılan Meine Verrückte Turkische Hochzeit'de başrol oynamıştır. Ayrıca 2007 senesinde Cannes Film Festivali'nde yönetmen ve senarist olan Fatih Akın'a en iyi senaryo ödülü kazandıran Yaşamın Kıyısında filminde oynamıştır. Yaşamın Kıyısı filminde Almanya'da yaşayan Alman dili profesörü bir Türk olan Nejat Aksu karakterine hayat vermiştir. 2017 yılında Vatanım Sensin adlı dizi de Yunan Komutan olan Vasili'yi canlandırmıştır.

Baki Davrak, oyunculuğun yanında yazarlık da yapmaktadır. 2007 yılında ilk şiir kitabını yayınlamıştır.

Baki Davrak yer aldığı dizi ve filmler;

Sinema filmi- Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011)

Sinema filmi- Practical Guide (2011)

Sinema filmi- Unutma Beni İstanbul (2010)

Televizyon filmi- Benim Çılgın Türk Düğünüm (2006)

Sinema filmi- Blilidikid+ Lola (1998)

Sinema Filmi- 12 Past Midnigt (2001)

Sinema Filmi- Kırımlı (2014)