Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur dizisinde şok bir ayrılık daha yaşanıyor.

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur dizisinde şok bir ayrılık daha yaşanıyor. Yayınlandığı pazartesi günleri rekorlar kıran Çukur dizisi bir ayrılık haberiyle de sarsılıyor. Senarist Gökhan Horzum'um çok büyük bir ters köşe yapacağı yakın çevresine duyuruldu. Peki Çukur'dan kim ayrılacak? Aliço mu Yamaç Koçavalı mı?

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!


Yamaç bile gidebilir!



Show TV fenomen dizisi Çukur'da senarist gökhan Horzum yeni ayrılacak isimlerle ilgili Spoiler verdi. Gökhan horzum, Yamaç Koçavalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli bile ölerek diziden ayrılabilir. Selim Koçavalı, Aliço, Cumali Koçavalı ve Yamaç Koçavalı'dan biri diziden ayrılacak. Koskaca Erdenet'ler Koçavalı kimseyi öldürmeden tabiki hikayeleri bitmeyecek diyerek başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli bile riske attı!



Çukur'da neler olmuştu?



Dizinin ikinci sezonundan veriyi dizide görev yapan Azer Kurtuluş gerçek ismi ile Cihangir Ceyhan'ın diziye veda etmesi sevenlerini üzdü. Çukur dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekran karşısına çıkıyor ve birçok izleyici ise çukur dizisinin ekranlara kelimesini dört gözle bekliyor. Fakat önümüzdeki bölümlerde sizi de artık Azer Kurtuluş rolünü üstlenen Cihangir Ceyhan olmayacak. Azer Kurtuluş diziye veda etti ve sevenleri bu duruma çok üzüldü. Azer Kurtuluş dizide sevilen oyunculardan bir tanesiydi ve kimse onun diziden ayrılmasını istemiyordu. Azer Kurtuluş diziden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesaplarından birçok kişi, diziden neden ayrıldığını ve çok iyi oyuncu olduğunu dile getirerek bu ayrılığa olan tepkilerini belli ettiler.



Sultan Ana Karaca ile konuştu



3 sezon bölümünde kimsenin beklemediği bir aşk meydana çıkmıştı. Karaca koçovalı ve İdris koçovalı 3 sezonda birbirlerine âşık olduklarını itiraf etmişlerdi. Fakat Karaca koçovalı daha sonra birdenbire Azer Kurtuluş ile evlenmek istediğini dile getirmişti. Daha sonra yeni sezonda yani 97. bölümünde bu ikili dünya evine girdiler. Karaca koçovalı'nın ailesi bu evliliğe hiçbir zaman istemedi ve her zaman karşı çıktı. İdris koçovalı'nın eşi karaca ile konuşmak istediğini dile getirdi. Konuşmalarında dedesinin ölümüne sebep olan biri ile nasıl yuva kurduğunu ve dedesinin kanının ellerinde olduğunu dile getirerek sözlerini sert bir şekilde sonlandırdı.



Dedemin Kanı Ellerinde mi?



Son bölümü ile ekran karşısında gelen çukur dizisinde, Karaca'nın eşi Azeri vurdu. Daha sonra Cihangir Ceyhan hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Sultan hanım düğünün ertesinde Karaca ile bir konuşma gerçekleştirdi. Karaca duydukları karşısında şok oldu ve ne yapacağını bilemedi. Babaannesiyle konuşur konuşmaz hemen eşinin yanına gitti. Silah buldu ve silahı eşine doğrultarak dedemin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Elinde hala onun kanı mı var. Dedemin sen mi öldürdün diyerek sitem etti. Bu bölümde herkes pür dikkat çukur dizisini izledi. Dizi bu bölümde reyting rekoru kırarak en üst seviyeye ulaşmayı başardı. Dizinin izleyicileri yayınlanmasını dört gözle bekliyor.



Karaca Koçovalı eşi Azeri öldürdü



Çukur dizisindeki Azer karakteri karaca'yı seviyordu. Karaca önce başka bir kişiyi sevse de evlendikten sonra kocasına çok bağlanmıştı. Cihangir Cihan yani Azer bu dizide üst seviyede karakteri canlandırıp herkesin beğenisini topladı. Karaca babaannesi ile konuştuktan sonra eşi azerin yanına geldi ve Dedemi sen mi öldürdün diyerek silahı eşine doğrulttu. Azeri ise İdris koçovalı'yı kendisinin öldürdüğünü söyledi. Fakat bu itirafta başka bir detay da ortaya çıkmış oldu. Azer’in dedesinin ölümünden sorumlu olduğu sırada yanlarında Karaca'nın kardeşi İdris koçovalı da bulunmaktaydı. Karaca bunları duyunca şoka girdi ve elinde bulunan tabanca ile eşi Azeri vurdu. Azer kısa bir süre içerisinde Karaca'nın gözlerine bakarak hayatını kaybetti.



Çukur dizisi 3 sezondur çekinmeye ve seyircileri ile buluşturmaya devam ediyor. Son dönemde yaşanan gelişmeler sebebiyle birçok izleyici toplayan çukur dizisinde ani bir karar ile Azer karakteri diziden ayrıldı. Azer karakterinin diziden tam olarak neden ayrıldığı kafalarda soru işareti olsa da Azer karakterini dizide eşi vurarak öldürdü. Vatandaşlar tarafından Azeri karakteri çok sevilmekte ve denilmekteydi. Azer’in son zamanlarda geliştirdiği performans herkesin beğenisini topladı. Azer Karaca'nın dedesinin ölümünden sorumlu olduğu için eşi tarafından öldürüldü. Karaca Gözünü kırpmadan eşi olan Azeri vurdu. Bu Cihangir Ceyhan da diziden ayrılan kişiler arasına girdi.