Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur'da Karakuzular dönemi yeniden başlıyor. Şu sıralar Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş, Çukur'a geri dönüyor! Mahsun karakteriyle Çukur'a 2 kere girip çıkan Mahsun, Anam Babam diziye geri dönüyor! Çukur'da 3.

Show TV ekranların sevilen dizisi Çukur'da Karakuzular dönemi yeniden başlıyor. Şu sıralar Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş, Çukur'a geri dönüyor! Mahsun karakteriyle Çukur'a 2 kere girip çıkan Mahsun, Anam Babam diziye geri dönüyor!

Çukur'da 3. Karakuzular dönemi!

Sezon başında Alev Alev dizisine dönmek için hikayesi bitirilen Berkay Ateş'in canlandırdığı Mahsun ve Karakuzular Çukur'a geri dönüyor. Haftalardır Amca Cumali Koçavalı için planlar yapan Çukur ekibi sayı eksiğini kapatıyor. Bu hafta Çukur'a Karakuzular geri dönerken, Mahsun karakteri Berkay Ateş, Alev Alev dizisine kısa bir ara vererek Çukur'a dönüyor!

Berkay Ateş 3. kez Çukur'da!

Bu hafta ilk defa Karakuzular'ı izleyeceğimiz Çukur'da hafta Berkay Ateş geri gelecek. Önce Karakuzular'ı gönderen Mahsun, Alev Alev dizisinde cezaevine girerek 4 haftalık ve son kez Çukur macerası başlayacak. Final öncesi Mahsun severler bir kez daha Mahsun'u görecek ve Çukur'a bu sefer ölerek veda edecek Berkay Ateş Alev Alev geri dönecek!

Vartolu Yamaç savaşı başlıyor!

Çukur'da 15 Mart 2021 Pazartesi yayınlanacak bölümde Vartolu oğluna sünnet düğünü yapıyor. Medet'in arabada yer aldığı ve Çukur'a para ata ata giren sevilen isimler yine güldürecek ancak düğün sonrası Vartolu ve Yamaç kavga edecek. Özellikle Yamaç'ın Amca yazılarını sildirmeye başlayacağı ve ara sokakta Çukur'a saldıracak isimleri Karakuzulardan seçmesi Vartolu'yu kızdıracak.

Amcanın gerçek yüzünü görene kadar Vartolu ve Yamaç sürekli kavga etse de Vartolu Saadettin Çukur'un eski Çukur olmadığını en iyi biliyor ve Yamaç'la barışmazı uzun sürmeyecek. Finale kadar Çukur'da Amca ve Yamaç sahneleri tamamlanacak ancak Amca Yamaç'ın babası çıkacak!

Muhteşem final sahnesinde Çukur'da Yamaç'a kötü haber gelecek. Yamaç Çukur'a ve evine kavuşacak ancak evinde tek başına kalacak. Çünkü kızı dahil tüm sevdiklerini bu savaşta kaybedecek!