Show TV’nin fenomen dizisi Çukur yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur ne zaman final yapacak? Çukur yeni sezonda devam edecek mi? Çukur final kararı açıklandı mı? Çukur 4.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur ne zaman final yapacak? Çukur yeni sezonda devam edecek mi? Çukur final kararı açıklandı mı? Çukur 4. sezon finali ne zaman olacak? İşte detaylar…

Çukur final mi yapacak?

Ekrana geldiği ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Çukur yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizi, Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. İçerde dizisinin yakaladığı başarıyı korumak isteyen Ay Yapım, benzer bir projeyi seyirciyle buluşturdu. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı dizi 100 bölüm barajını aşmayı başardı. Koçovalı ailesinin yaşadıklarının işlendiği dizi de aksiyon dolu sahneler yer alıyor. Aile bağları, aşk, ihanet, fedakarlık ve cesaret temalarının başarıyla işlendiği Çukur dizisi 4. sezon bölümleriyle de beğeni kazanıyor. Lakin, oyuncu kadrosundaki değişiklikler seyircinin dikkatini çekmeye başladı. Özellikle ana karakterlerden Vartolu Saadettin’in diziden ayrılması tepkiyle karşılandı.

Erkan Koçak Köstendil’in canlandırdığı karakter Afganistan’a gitmek zorunda kalmıştı. Lakin, sevilen oyuncunun pandemi döneminde çalışmak istemediği ve ailesin daha fazla zaman ayırmaya odaklandığı öğrenildi. Koçovalı ailesi her sezon farklı düşmanlarla mücadele etmek zorunda kalıyordu. Son düşmanları ise Erdenet ailesi oldu. Bugüne kadar karşılaştıkları hiçbir düşmana benzemeyen Erdenetler, okyanustaki büyük balık olarak karşımıza çıkıyor.

Hikayenin benzer şekillerde ilerlemesinden dolayı reyting oranlarında düşüş yaşayan Çukur’un sezon sonunda final yapması bekleniyor. Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizileriyle reyting mücadelesi veren Çukur, zirvedeki yerini kaybetmişti. Hikayenin artık tamamlanması gerektiğini düşünen yapım ekibi, final bölümü için hazırlık çalışmalarına başladı.

Pandemi nedeniyle dizi çekimleri hızlanan ve stok bölümleri hazırlanan Çukur’un Haziran ayında ekrana veda etmesi planlanıyor.

Çukur ne zaman bitiyor?

Çukur bu sezon gerçekten bitme kararı aldı. Çukur 125. bölümde final yaparak ekrana veda edecek.