Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur sezon sonu bombaları patlıyor. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Çukur dizisi senaryo gereği 4.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur sezon sonu bombaları patlıyor. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Çukur dizisi senaryo gereği 4. sezonda final yapacağı söylense de bugün 5. sezon onayı almıştı. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi senaristi dizinin bu sezon biteceğini tarihi erteledi ancak hikayeyi ertelemedi. İçerde ekibiyle çalışan Çukur 4. sezon finaline bomba sürprizler hazırlıyor.

Çukur finalden vazgeçildi!

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi final kararını erteledi. Her pazartesi akşamı 4 sezondur reytingin zirvesinde yer alan Çukur bitmiyor. Yayınlandığı günlerde zirvede olan yapım yeni sezona da devam dedi.

Çukur final tarihi belli oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan "Çukur ne zaman bitecek, Çukur 5. sezon olacak mı" soruları yanıt buldu. Çukur dizisi 5. sezonuyla beraber final yapacak. Çok özel bir senaryoyla Çukur 125. bölümde sezon finali yapacak. 31 Mayıs 2021 Çukur sezon final tarihi olarak belirlendi.

Kulkan Erdenet karakterini Çağatay Ulusoy canlandıracak!



Çukur dizisinde Kulkan Erdenet karakterini Çağatay Ulusoy canlandıracağı kesinleşti. Daha önce adı Barboros dizisiyle anılan ancak iptal edilen, 2021 temmuz ayına kadar boş olan Ulusoy, Çukur dizisine imza attı. Cengiz Erdenet'in en küçük oğlu Kulkan Erdenet rolüyle Çağatay Ulusoy Çukur'a konuk olacak ve sevilen dizi finaline damga vuracak.

Amca Cumalı Koçavalı en sonunda Çetin Tekindor oldu!



Çukur'da daha önce Musa Uzunlar'ın canlandırması düşünülen Amca Cumalı Koçavalı karakteri Çetin Tekindor'un oldu. Musa Uzunlar'ın Kanal D ekranlarında yayınlacak yeni bir diziye imza atması sonrası Amca Cumalı Koçavalı Çetin Tekindor'la sözleşme imzalandı. Çetin Tekindor Çağatay Ulusoy'dan 10 bölüm önce gelecek. Tahmini olarak 5 bölüm içinde Çetin Tekindor'u göreceğiz.

İçerde ekibi toplandı!

Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu ve Çağatay Ulusoy Show TV ekranlarında 1 sezon yayınlanan İçerde dizisiyle de başrol oynamışlardı ve çok sevilmişlerdi. Bu transferler sonrası İçerde'de tadı damağında kalan izleyici 4 isminle yeniden o tadı arayacak.

Halil İbrahim ters köşe!

Çukur'da bu hafta Amca Cumalı Koçavalı rolünden çıkılmış ve sanki düşmen Halil İbrahim gibi lanse edilmişti. Amca Cumalı koçavalı karakteri unutuldu mu diye sorular olsa da herhangi bir unutulma yok ve Amca Cumalı Koçavalı rolüyle Çetin Tekindor çok yakında Çukur'da.