Dört sezondur ekranlara gelen Çukur dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinde son olarak Selim Koçovalı, Erdenetler'in kurbanı oldu.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Dört sezondur ekranlara gelen Çukur dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinde son olarak Selim Koçovalı, Erdenetler'in kurbanı oldu. Bunun ardından Kulkan Erdenet karakteri yeniden gündeme geldi. Hal böyle olunca Çukur Kulkan Erdenet kim olacak aranmaya başladı. Fakat beklenen haber geldi. Çukur Kulkan Erdenet belli oldu!

Çukur Kulkan Erdenet kim oldu? 

Koçovalı ailesinin hikayesinin anlatıldığı diziye son olarak Genco Özak dahil oldu. Genco Özak dizide Kulkan Erdenet karakterine hayat verecek. Özak, önümüzdeki bölümlerde Yamaç'ın en önemli düşmanlarından biri olarak izleyici karşısına çıkacak.

Genco Özak kimdir? Hangi dizilerde oynadı

Genco Özak, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol aldığı Çalgı Çengi sinema filminin yapım ekibinde görev almıştır. Özak, son olarak Güvercin dizisinde Ökkeş karakterine hayat verdi. Genç oyuncu daha önce deVatanım Sensin ve Söz gibi dizilerde oynadı.

Tiyatro kökenli oyuncu Taşra Kabare bünyesinde Temizlik İşleri tiyatro oyununda yer almıştır.