Show TV'nin fenomen dizisi Çukur bu akşam 96. bölümüyle ekranlara geldi.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur bu akşam 96. bölümüyle ekranlara geldi. Koçovalı ailesinde yeni bir çözünmenin başladığı dizide yeni bir düşman olan Erdenet ailesi ortaya çıktı. Çukur böylece biraz daha karışırken diziden önce ayrılan geçtiğimiz sezonda da geri dönen Mahsun karakteriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Peki Çukur Mahsun'a ne oldu? Berkay Ateş diziden ayrıldı mı? Veda mesajı paylaştı.



Çukur Mahsun diziden ayrıldı mı?



Çukur dizisinin 96. yeni bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Çukur'da Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş diziden ayrıldı. Son bölümünde Mahsun, yanına küçük kardeşlerini de alarak mahalleden ayrıldı. Mahsun'u yeni yolculuğunda annesi de yalnız bırakmadı. Böylece Çukur'un Mahsun'u canlandıran Berkay Ateş de 96. bölümde diziye veda etti.



Çukur dizinin resmi sosyal medya hesaplarından ise "Sen Kuzular’a sahip çıktın ve kendi evinizi, kendi Çukur’unuzu kurmak için bir yola çıktın. Kapımız sana hep açık Mahsun. Yine bekleriz" paylaşımı yapıldı.



Berkay Ateş de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla "Yine gelirim. Seve seve, her zaman! Sizinle olmak en güzeliydi" yanıtını verdi.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!




Çukur dizisinde geçtiğimiz sezonlarda ölerek diziye veda eden Mahsun, seyircilerin isteği üzerine geri dönmüştü. Normalde Karakuzular'la birlik olan ve Koçovalılar'ı sevmeyen Mahsun, gerçekleri görmüş ve bu kez onlara destek olmaya gelmişti.