Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Mahsun akıbeti merak ediliyor. Mahsun adeta Çukur dizisine veda etmiş gibi bir bölüm çekti.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Mahsun akıbeti merak ediliyor. Mahsun adeta Çukur dizisine veda etmiş gibi bir bölüm çekti. Hem annesiyle vedalaştı hemde Karakuzular'a sahip çıkmak için Çukur'dan çıktığı iddia ediliyor.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!


Çukur Mahsun yine mi çıktı?



Show TV ekranlarında Cengiz Erdenet, Akın Böre Erdenet ve Seren Erdenet'in girmesiyle önce Azer Kurtuluş senaryosu bitmiş, hemen ardından Karakuzular defteri açılmamak üzere kapandığı iddia ediliyor. Erdenet ve Koçavalılar arasında geçmesi beklenen Çukur'da Mahsun çıktı mı? Çukur Mahsun diziden mi yine mi ayrıldı.



Berkay Ateş'e teklif yağıyor!



Çukur dizisinin en çok sevilen karakteri Mahsun'u canlandıran Berkay Ateş'e dizi teklifi yağıyor. Tüm dizilerin kadrosunda görmek istediği, Çukur'un efsane kadrosunda az senaryo yazılması nedeniyle Berkay Ateş bir daha girmemek üzere Çukur'dan çıkabileceği öğrenildi.



ilan365.net Dizi Haberleri