Çukur Selim ölecek mi? Ayrılık tufanının 4. sezonda süregeldiği Çukur dizisi ile alakalı gün geçmiyor ki türl ütürlü iddialar ortaya atılsın.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Çukur Selim ölecek mi? Ayrılık tufanının 4. sezonda süregeldiği Çukur dizisi ile alakalı gün geçmiyor ki türl ütürlü iddialar ortaya atılsın. Geçtiğimiz haftalarda henüz kimsenin haberi yokken ortaya atılan iddialarda Vartolu'nun Çukur2dan ayrılacağı iddia edilmişti. Ve nitekim geçtiğimiz hafta da Vartolu son vdasını sundu. Şu sıralar şok bir iddia da Çukur Selim hakkında ortalıkta dolanmakta. Son zamanlarda Çukur'da adeta üstünlüğünü yaşayan ve yıldız dönemine girdiği açıklanan Çukur Selim yüksekten mi düşecek? Çukur  da reisliğini kabul ettiren Selim Koçovalı kardeş kurbanı olup mu ölecek, ÇAğatay tarafından mı vurulacak? Yoksa VArtolu gibi çok uzaklara mı gidecek?

O çok beklenen tarihi an bir kaç bölüm içide olacak ve Selim koçovalı'nın Türk dizi tarihine damgasını vurması beklenen ölümü gerçekleşecek. Selim Koçovalı'nın önümüzdeki bölüm diziye veda edeceği söyleniyor.  Çünkü Çukur elim'in bu ölüm sahnesini çok duygusal bir çekim ile olması da bekleniyor. Selim'in ölümü de Çağatay erdenet tarafından gerçekleştirileceği söylenirken bunun sebebinin de   Çağatay erdenet intikam için hiçbir şekilde Koçovalılara henüz zarar vermedi.   Çağatay erdenet'in Koçovalılardan birini seçmesi gerekecek o seçtiği kişi de Çağatay Erdenet'in intikamı adına Selim Koçovalı olacak.

bSelim Koçovalı ölümü akabinde Çağatay Erdenet'in Arık Böke'nin de  intikamını da almış olacağı belirtiliyor.  Selim'in ölümü ile beraber en başta Cumali Koçovalı babasının ölümünden sonra tamamen deliye döneceği belirtilirken,   Selim'in ölümünden sonra Koçovalılarda Kesinlikle boş durmayacakve Selim'iin intikamını Ogeday Erdent ile alacak.



Peki Öner Erkan Çukur dizisinden ayrılması konusunda açıklama yaptı mı? Geçtiğimiz günlerde Çukur final yapacak iddialarının kendisine sorulması ile birlikte ser verip sır vermeyen namı diğer Çukur Selim Öner Erkan, Çukur'un gidişatı il alakalı bilgi vermezken, kendi rolünün akıbetini d açıklamadı. Peki iddialar çerçevesinde sunulan her haberin gerçeklik payının yüzde doksalara ulaşması ile birlikte gerçekten Çukur Selim Çukur'a veda mı edecekti. Üstünlüğünü Yamaç'ın yokluğunda ilan eden Selim, sert bir düşüş mü yaşayacak.



Geçtiğimiz hafta Çukur dizisinden ayrılan VArtolu'nun akabinde sıra Selim'e geldi deniliyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon sonuna doğru da Çukur Selim öldü mü ölecek mi iddiaları vurulması akabinde çok konuşulmuş ve Selim tekrardan Çukur'da karşımıza çıkmıştı. Peki bu kere çekirgeyine sıçrayabilecek mi? Çukur Selim diziye devam edecek mi?

Sadece iddia haber olarak paylaştığımız Çukur Selim öldü mü ve Çukur'a vedası hakkında bir adım daha ileri giderek  sadece iddia çerçevesinde söyleyeceğimiz o ki 4. sezon 13. bölüümde diziden ayrılacağı söyleniyor. Akın ile yakınlaşan Yamaç'ın Selim'i ipini çekeceği gibi bir yandan da Çağatay engeline akılabileceği de iddia ediliyor. Peki Çukur Selim akıbeti ne olacak? Selim'in diziden ayrılmasını isteyenler Selim'in öncü olmasını istemeyenler olurken, bu karakterin başrol oyuncusu olması ve çok sevilen bir karakter olması da çok dikkatleri çekiyor.



Bakalım Çukur Selim ölecek mi. Çukur Selim diziden ayrılacak mı? Öner Erkan her ne kadar söyleşisinde açıklama yapmazken, dizide ipinin çekildiği sankii gözlerinden okunuyor gibiydi.  Çukur her pazartesi dizi saati olan 20.00 itibari ile sizlerle...