Çukur dizisinde şu sıralar reyting rekorları kıran Arık Böke Erdenet karakteriyle büyüleyen Barış Arduç baba oluyor. Gupse Özay hamile! Geçtiğimiz günlerde bebek için evlendiklerini ifade eden çiftten güzel haber geldi.

Çukur dizisinde şu sıralar reyting rekorları kıran Arık Böke Erdenet karakteriyle büyüleyen Barış Arduç baba oluyor. Gupse Özay hamile! Geçtiğimiz günlerde bebek için evlendiklerini ifade eden çiftten güzel haber geldi. Gupse Özay 4 aylık hamile!



Barış Arduç Gupse Özay çiftinden mutlu haber!



Şu sıralar Çukur dizisiyle ekranları kasıp kavuran yakışıklı oyuncu Barış Arduç baba oluyor. Eşi Gupse Özay'dan güzel haber bu sabah geldi. Magazine ilk defa duyurulan haberde Gupse Özay'ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Gupse Özay ve Barış Arduç 10 yılı aşkın aşklarını geçtiğimiz aylarda evlenerek mutluluğa kavuşmuştu. Çiftin evlenmelerinde bebek istekleri biliniyordu. Barış Arduç ve Gupse Özay çiftine annelik babalık çok yakışacak.

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


4 Aylık hamile!



Geçtiğimiz yaz Barış Arduç ile evlenen Gupse Özay'ın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Gupse Özay'ın en yakın arkadaşlarına ilk defa duyurduğu haber magazine sıçradı. Gupse Özay hamileliğine en çok sevinen eşi Barış Arduç oldu.