Çukur mu Sefirin Kızı mı Yasak Elma mı? 14 Eylül 2020 Pazartesi reyting sonuçları kim kazandı? Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kozlarını paylaştı. Peki Çukur mu Sefirin Kızı mı lider oldu? 14

Çukur mu Sefirin Kızı mı Yasak Elma mı? 14 Eylül 2020 Pazartesi reyting sonuçları kim kazandı? Sefirin Kızı ve Çukur dizileri oyuncularıyla beraber sosyal medya ve televizyon reytinglerinde kozlarını paylaştı. Peki Çukur mu Sefirin Kızı mı lider oldu? 14 Eylül 2020 Pazartesi reytingleri kazanan kim oldu?



Reytinglerde rekabet kızıştı!



14 Eylül Pazartesi reytingleri yer yerinden oynadı. Sefirin Kızı ve Çukur oyuncularıyla beraber sosyal medyada savaş başlattı. Twitter ve bir çok listede Çukur mu Sefirin Kızı mı lider olacak merakla bekleniyor. Zorlu pazartesi günü geçtiğimiz hafta reytinglerde yenilen Çukur, Sefirin Kızı'ndan liderliği geri aldı mı? Peki 14 Eylül kazanan kim oldu?



En zorlu akşamlardan biri!



Pazartesi akşamı televizyon en zorlu akşamlarından biri. Pazartesi günü Show TV ekranlarında Çukur, Star TV ekranlarında Sefirin Kızı, ATV ekranlarında Şans Kapıyı Kırınca, TV8'de MasterChef, FOX TV ekranlarında Yasak Elma, Kanal D ekranlarında Maymunlar Cehennemi: Başlangıç yayınlanıyor. 



14 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları!



Dizilerin başlamasıyla reyting savaşı başladı. Ancak henüz 14 Eylül reyting sonuçları belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!


Müge anlı yine zirvede!



Sabah ve gündüz kuşağında ATV rakipsiz bir şekilde zirvedeki yerini koruyor. Özellikle Müge Anlı yıllardır ekranlara gelen programıyla reytinglerde ilk 10'a girmeyi ve haftalık dizilerle yarışmayı başarıyor.



Çukur mu Sefirin Kızı mı daha çok izleniyor?



En çok merak edilen zirve kimin olacak sorusu oldu? Yeni sezonlarıyla fırtınalar estiren Çukur ve Sefirin Kızı ne yapacak, hangisi zirvede yer alacak sabah 10:00'da belli olacak.