Çukur yayından mı kaldırılıyor? Show TV ekranların en çok sevilen ve sezonun reyting rekorları kıran dizisi olarak dikkat çeken Çukur yayından kaldırıldığı ve biteceği iddia edildi. ilan365 olarak Ay Yapım'a telefonla ulaştık ve Çukur dizisi hakkında açı

Çukur yayından mı kaldırılıyor? Show TV ekranların en çok sevilen ve sezonun reyting rekorları kıran dizisi olarak dikkat çeken Çukur yayından kaldırıldığı ve biteceği iddia edildi. ilan365 olarak Ay Yapım'a telefonla ulaştık ve Çukur dizisi hakkında açıklama aldık. Peki Çukur bitiyor mu? Final mi oluyor?



Tık için yalan haber yaptılar!



Aynı şirkete ait iki internet sitesi, Show TV ekranlarında pazartesi akşamları reyting rekorları kıran Çukur dizisinin biteceğini ve final yapacağını idda etti. Ancak Ay Yapım ve Rtük arasında herhangi bir gerilim ve denilen kadar şikayet olmadığı ortaya çıktı. Pazartesi akşamları, MasterChef, Yasak Elma, Sefirin Kızı gibi reyting rekorları kıran yapımların karşısında en çok izlenilen ve sevilen dizi olan, Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli, Öner Erkan ve Erkan Kostak Köstendil gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran Çukur final yapıyor, yayından kaldırılıyor haberleri sonrası Ay Yapım yetkililerine ilan365 ulaştı!



Çukur bitecek mi final yapacak mı?



Ay Yapımdan ilan365 okuyucularına özel büyük bir sürprizle geçen görüşme sonrasında "Ne yayından kaldırılması, Çukur 5. sezon anlaşması da tamam" açıklaması aldık. Çukur bu sezon bitecek mi final mi yapacak gibi merak edilen sorular sonrası 5. sezon sürprizi de geldi. Çukur yayından kaldırılmıyor aksine 5. sezonuyla yine Show TV ekranlarında olacak.



RTÜK'e gelen şikayet çok az!



Ayrıca haberde yer alan 100 binin üzerinde şikayet konusu üzerine, her dizi gibi bizim dizimize de şikayetler var ancak 100 bin değil 1000 geçmez açıklaması aldık. Çukur yayından kaldırılmayacak ve yoluna tam gaz devam edecek.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


Çukur her pazartesi Show TV'de.



ilan365.net