Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Çukur bu akşam 108. bölümüyle ekranlara geldi. Aksiyonun hiç eksik olmadığı dizide neler oldu merak edildi. Peki Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı? Çukur sneak peek izle

Pazartesi akşamları Show Tv'de izleyici karşısına çıkan Çukur'da Erdenet ve Koçovalı aileleri arasındaki savaş devam ediyor. Selim'in Çağatay Erdenet tarafından öldürülmesiyle intikam için harekete geçen Yamaç, Nehir ve Efsun'u kaçıran Cengiz Erdenet'i ele geçirdi. Cengiz'e türlü işkenceler yapan Yamaç, Olga'nın sırrını da ortaya çıkardı. Ancak Kulkan'ın Nehir ve Efsun'un üzerinden oynadığı oyun; Yamaç'ın aklına Sena'nın ölümünü getirdi. Peki Yamaç, Nehir ve Efsun'u kurtarabilecek mi? bu sorunun cevabını haftaya göreceğiz...

Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı mı?


Çukur yeni bölümden ilk sahne henüz yayınlanmadı. Ancak Yamaç'ın son bakışlarından Kulkan için bir planı olduğu anlaşıldı. Tabi neler olacağını, Yamaç'ın sevdiği kadınları ve karınlarındaki çocuklarını kurtarıp kurtaramayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz... Çukur 109. yeni bölüm (4. sezon 17. yeni bölüm) 28 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek.


Çukur Sena ölüm sahnesi


Çukur'da geçtiğimiz sezonlarda Yamaç'ın darısı Sena, Karakuzular tarafından öldürülmüştü. Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena karakteri cam bir fanus içinde boğularak ölüp diziye veda etti. Bu anlara da Yamaç tanık olmuştu. Sena ölüm sahnesinde arka fonda çalan Redd'in Nefes Bile Almadan şarkısı ise duyguyu arttırmıştı.



Çukur 108. Son Bölümde Neler Oldu?

Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur'un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun’u rehin tutmaya devam edecek. Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun Erdenetler’in elinden kurtulmak için harekete geçecek. Bir süredir Çukur’u uzaktan takip eden Nedim’in Koçovalılar’dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet’i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan’ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak.

Çukur dizisinin konusu ne?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.

Çukur nerede çekiliyor?

Dort sezondur Show TV'de ekranlara gelen Çukur dizisi İstanbul'un Fatih ilçesinin Balat semtinde çekiliyor. Tarihi dokusuyla izleyenleri ekranlara kitleyen Çukur, yerli ve yabancı turistlerin popüler mekanı haline geldi.