Çukur Namık kimdir ? Show TV'nin reyting sever dizisi Çukur kadrosuna dahil olan Yıldırım Şimşek kimdir?  Show TV ekranlarında yayınlandığı Hafta izleyiciler tarafından reyting rekorları kırarcasına izlenilen Çukur dizisine dahil olan karakter Namık olmak

Çukur Namık kimdir ? Show TV'nin reyting sever dizisi Çukur kadrosuna dahil olan Yıldırım Şimşek kimdir?  Show TV ekranlarında yayınlandığı Hafta izleyiciler tarafından reyting rekorları kırarcasına izlenilen Çukur dizisine dahil olan karakter Namık olmak tayken Çukur Namık kimdir ? sorusunun yanıtı ise usta oyuncu Yıldırım Şimşek'tir . Bizde sizler için Çukur Namık nasıl bir karakterdir? dizideki rolü nedir sorularınızı yanıtlarken diğer bir yandan da Yıldırım Şimşek kimdir? sorusunu yanıtlayacağız.

Yeni sezona başlaması akabinde bir çok karakterini sonlandıran ve daha birçok yeni karakter dizisine dahil eden Çukur dizisi bu sıralar Namık karakteri ile çok konuşulacağa benziyor. Yıldırım Şimşek in diziye dahil olan son isim olması ve Çukur Namık karakteri kimdir ? sorusunun da çok sorulması üzerine Bizlerde sizler için Tüm detayları araştırıp paylaşıyoruz.

Ayrılan oyuncuların patlattığı bomba bakalım Çukur yeni dahil olan oyuncular tarafından da bu kadar dikkat çekebilecek mi ? Öyle olduğu gözlemlenen Namık karakteri dizinin gidişatını nasıl değiştirileceği konusunda da merak uyandırırken sizler için detaylar haberimizde.

Çukur Namık kim? Çukur Namık nasıl bir karakter?

Geçtiğimiz haftalarda Çukur Vartolu karakterinin diziden ayrılması ile kaybedilen kan giderilmeye çalışılır Ken Namık karakteri ile birlikte eksiklerin tamamlanacağı söyleniyor. Namık nasıl bir karakter olacağı konusunda henüz bir bilgi yokken dost mu düşman mı olacağı da bilinmiyor.

Çukur Namık kimdir? Yıldırım Şimşek kimdir?

1969 yılı doğumlu olan Yıldırım Şimşek aslen Ankaralıdır.  Dizi ve tiyatro oyuncusu olarak karşımıza çıkan yıldırım şimşek son olarak Rüya dizisinde bizlerle birlikte olmuş iken Tatlı Hayat, Aslı ile Kerem, Deniz Yıldızı, Umuda kelepçe vurulmaz gibi dizilerdeki rolleri ile adından çok sık bahsettirmiştir.