Türkiye’nin en çok izlenen digital medya platformu Blu TV de birbirinden önemli projeler yayınlanmaya devam ediyor. 22 Ocak’ta ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Bonkis dizisi ise merak konusu oldu.

Türkiye’nin en çok izlenen digital medya platformu Blu TV de birbirinden önemli projeler yayınlanmaya devam ediyor. 22 Ocak’ta ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Bonkis dizisi ise merak konusu oldu. Bonkis dizisinin başrol oyuncusunun Deniz Tezuysal olmasına karar verildi. Deniz Tezuysal ve Öykü Karayel’in Moda’da bulunan mekanı Bonkis’in adından ilham alan dizide eğlence ve dram bir arada sunulacak.

Küçük yaşlarından itibaren yemek yapmaya meraklı olan Deniz Tezuysal, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Öykü Karayel’in yakın arkadaşı olduğu için oyunculuk dünyasına yakın bir isimdir. Deniz Tezuysal’ın Bonkis’i açma macerasının işleneceği dizi de hayallerinin peşinden koşan bir kadının mücadelesine tanıklık edeceğiz. Mimarlık eğitimi almasına rağmen yemek yapma tutkusunu meslek haline getirmek isteyen Deniz Tezuysal’ın başından geçen zorlukları izleme fırsatı bulacağız.

Otobiyografi türünde ilerleyecek olan Bonkis dizisinde, eğitim ve kültürlü bir genç kadının tek başına mekan açmaya çalışırken yaşadığı hayal kırıklıklarına da tanık olacağız. Öykü Karayel’in desteği ile Bonkis bistroyu açmayı başaran Deniz Tezuysal, dizinin ilham verici bir nitelikte olmasını istediğini belirtti. Blu TV’de yayınlanacak olan Bonkis dizisinin 8 bölüm olması planlanıyor. Bölüm sürelerinin 50 ila 60 dakikadan oluşması bekleniyor. Deniz Tezuysal’in mekanı Bonkis’te gerçekleştirilen dizi çekimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

Pandemi süreci nedeniyle mekanın boş olması set ekibinin elini rahatlattı. Lakin, mekana gelerek yemekleri tadan müşterilerin deneyimlerini aktarmakta sıkıntı yaşanıyor. Deniz Tezuysal, 35 yaşında ve bekar bir kadın olarak yemek yapma tutkusunu herkese yansıtmaya çalışıyor.