ATV'nin Perşembe günleri reytinglerde zirve dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaprak dökümü bitmiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılan ayrılana! Dizide başrol oyuncusu kalmadı! Hünkar Yaman ve Yılmaz'ın diziden ayrılmasının ardından 3 isim da

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
ATV'nin Perşembe günleri reytinglerde zirve dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaprak dökümü bitmiyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılan ayrılana! Dizide başrol oyuncusu kalmadı! Hünkar Yaman ve Yılmaz'ın diziden ayrılmasının ardından 3 isim daha diziye veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden giden gidene. ATV'nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önce Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin ayrılmış ardından da Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş ayrılmıştı. Dizideki başrol oyuncuları ayrılmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıklar bitmedi. Diziden 2 başrol daha ayrılıyor. Dizinin Ali Rahmet Fekeli'si Kerem Alışık, dizinin Behice'si Esra Dermancıoğlu ve dizinin Saniye'si Selin Yeninci diziden ayrılma kararı aldı.Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geriye kala kala Demir Yaman ve Züleyha kaldı.

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat gibi isimlerin yer aldığı diziye giden oyuncuların yerine Nazan Kesal, Furkan Palalı ve son olarak Bensu Soral dahil edilmişti. Ancak diziden ayrılıklar devam ediyor.

"HOŞÇAKAL ADANA" PAYLAŞIMI!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu ve Selin Yeninci'nin de ayrılacağı öğrenildi. Kerem Alışık'ın sezon başında ayrılma isteğini yapımcıya ilettiği biliniyordu. İlerleyen bölümlerde dizden çıkacak olan Kerem Alışık'ı Esra Dermancıoğlu ve Selin Yeninci'de izleyecek. Diziden Esra Dermancıoğlu'nun da çıkacağı daha önce açıklanmıştı.

Dizinin Saniye'si Selin Yeninci'nin ise sosyal medyadan yaptığı paylaşım o da ayrılıyor haberlerine neden oldu. Selin Yeninci Instagram hesabından Adana'ya veda ettiği bir paylaşım yaptı. Dizinin hayranları bu paylaşım altına "sen de mi ayrılıyorsun e kim kaldı geriye?" diyerek sitem etti.