Doğduğun Ev Kaderindir Benal

Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Zeynep'in Barış'ın evlilik teklifini kabul etmesiyle yeni bir hayat başlayacağı dizide şok gelişmeler yaşanacak. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümde Benal, Mehdi'den kurtulmak için kızını Zeynep'e bırakıp gidiyor. Bunu gören DEK izleyicileri ise Doğduğun Ev Kaderindir Benal ayrılacak mı? İncinur Sevimli diziden çıkacak mı? aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.

Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde Mehdi'den kurtulmak için plan yaparken Cemile'ye yakalanan ve Mehdi'nin öfkesiyle karşı karşıya kalan Benal, istediği hayatın bu olmadığını ve boşanmak istediğini söyledi. Buna çok öfkelenen Mehdi ise çareyi kızını alarak Benal'i odaya kitlemekte buldu. Ancak Benal'in buna boyun eğmeyeceği Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı. Mehdi'nin kendisini sevmediğini bir kez daha duyan Benal, bebeğini de Mehdi'nin şerrinden kurtarmak için şaşırtıcı bir karar aldı. Ardından bebeği Müjgan'ı Zeynep'in yanına bırakıp gittiği görüldü. Peki Benal diziden çıkacak mı?


Doğduğun Ev Kaderindir Benal diziden çıkıyor mu?


Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son dönemde senaryodada Mehdi ve Zeynep'in çok da ayrı yollara gitmesi istenmiyor. Bu nedenle türlü gelişmelerle ikili yaklaştırılmaya çalışıyor ancak Barış'ın varlığı ve Zeynep'e evlenme teklif etmesi bu durumu daha da zorlaştırdı. Hal böyle olunca Benal'in gitmeye karar vermesi ve akabinde kızından vazgeçmesi bir şekilde Mehdi ve Zeynep'i muhattap edecek. Yani bu sebeple Benal, diziden çıkabilir. Çünkü onun gitmesi bebeğin Zeynep'te olması; Mehdi'nin de soluğu Zeynep'in yanında almasına sebep olacaktır.

Ancak konuyla ilgili bir açılama gelmedi. Doğduğun Ev Kaderindir Benal'in gidip gitmeyeceğini yeni bölümde izleyip göreceğiz.

Doğduğun Ev Kaderindir Benal

Doğduğun Ev Kaderindir Benal kimdir? Gerçek adı ne


İncinur Daşdemir, 22 Ocak 1985'de İstanbul’da doğmuştur. 171 cm boyunda ve 55 kg ağırlığında olan İncinur Sevimli, İstanbul Üniversitesi Ulusal Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü mezunudur.

Kariyerine ilk adımı Dabbe adlı sinema filminde rol alarak atan İncinur Sevimli, Ağır Roman Yeni Dünya ve Kayıp gibi dizilerde rol almıştır.

İncinur Sevimli, bir dönem ATV ekranlarında ekrana gelen fenomen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol aldı. Dizide Ayşen karakterini oynadı.