Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son birkaç bölümdür adı geçen Burhan karakteri bir hayli merak edildi. BU akşam 14.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son birkaç bölümdür adı geçen Burhan karakteri bir hayli merak edildi. BU akşam 14. bölümüyle ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Burhan'ın açtığı Umut Cafe'nin elemanının herkese koli dağıtması ve Mehdi'nin koliyi de alıp kafeye gitmesi merakı daha da arttırdı. Diziyi izleyenler Doğduğun Ev Kaderindir Burhan kim? Müjgan'la ne alakası var?Gerçek adı ne? sorusuna yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.



Doğduğun Ev Kaderindir Burhan kimdir? 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde iki bölümdür adı geçen Burhan, Mehdi'nin babasının katilinin oğludur. Burhan aynı zamanda Mehdi'nin ablası Müjgan'ın da büyük aşkıdır. Almanya'da yaşayan Burhan yıllar sonra mahalleye dönmüştür. Yeni kötü karakter olarak diziye dahil olan Burhan, büyük ihitmalle Mehdi'den intikam almak isteyecektir.

Öte yandan Burhan mahalleye de Umut Cafe adında yeni bir dükkan attı ve bu akşamki bölümde tüm mahalleliye koli dağıttırdı. İlk kez bu akşam bir sahnede elinde tesbihle görülen Doğduğun Ev Kaderindir Burhan, mahalleye eski sevdiği müjgan’ı görmeye ve mehdi’nin başına bela olmaya gelmiştir.

Doğduğun Ev Kaderindir Burhan gerçek adı ne?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Burhan karakterine hayat veren oyuncu henüz belli değil. Ancak açıklanır açıklanmaz haberimize ekleyeceğiz... Mahalleye kelebek logolu açmış olduğu Umut kafe görüntüsü ekrana geldi. Müjgan’ın sevgilisi Burhan belli olur olmaz burada olacak.