OGM Pictures imzalı, başrollerini Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden izleyiciye kötü haber geldi! TV8 ekranlarında her hafta çarşamba günü izleyici ile buluşan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kit

OGM Pictures imzalı, başrollerini Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden izleyiciye kötü haber geldi!

TV8 ekranlarında her hafta çarşamba günü izleyici ile buluşan Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlama olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu hafta yayınlanması gereken yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği öğrenildi.(24 Mart 2021)

Onur Güvenatam'ın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu ve senaryosu Serap Özgür ile  Selcan Özgür tarafından kaleme alınan Doğduğun Ev Kaderindir'in 37.yeni bölümü 24 Mart Çarşamba ekranlara gelmeyecek.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm neden yok?

Dizinin bu hafta yayınlanması gereken bölümünde Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılışı gerçekleşecekti. Önce fragmanı yayınlayan yapım daha sonradan fragmanı kaldırarak yeni bölümünü bir sonraki haftaya bıraktı. Bu nedenle Mehdi'nin ayrılışı önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Yayın akışından kaldırılan Doğduğun Ev Kaderindir'in yeni bölüm yerine kolaj bölümü ekranlara gelecek.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman?

İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Öztürk, Senan Kara, Helin Kandemir, Elif Sönmez ve Zeynep Kumral gibi isimleri bir araya getiren Doğduğun Ev Kaderindir 1 haftalık aradan sonra 31 Mart Çarşamba saat 20:00’de TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.