Doğduğun Ev Kaderindir final iddiaları gündeme çıktı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir final mi? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapacak? Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir final bölümünde neler olacak? Bu akşam yeni bölümü i

Doğduğun Ev Kaderindir final iddiaları gündeme çıktı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir final mi? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapacak? Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir final bölümünde neler olacak? Bu akşam yeni bölümü ile ekralarda olacak olan Doğduğun Ev Kaderindir final gelişmeleri hakkındaki detaylar haberimizde.

Tv8 ekranları çarşamba reytinglerine daha fazla dayanamayarak final kararı aldığı iddia ediliyor. Peki sosyal medya da ortaya atılan gelişmelerde Doğduğun Ev Kaderindir final yapacağı söylentileri dolanırken haberimizde size detayları sunacağız.

OGM Pictures yapım firması aracılığı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 34. yeni bölümü ile ekranlarda olacak.  Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği Çağrı Bayrak^'ın yönetmen koltuğunda oturduğu öte yandan Eylem Canpolat tarafından da senaryosunu kaleme alındığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkımda ortaya final yapacak iddiaları atılmakta . Peki Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final mi yapacak Doğduğun Ev Kaderindir final bölümünde neler olacak ? Mehdi ölecek mi?

Doğduğun ev Kaderindir final mi


Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir geçtiğimiz sezonu atlatması sonrasında bu sezon başlayan yeni diziler ile birlikte reytinglerinde bir düşüş sergilemiş ve Yaşanan bu düşüş ile birlikte ortaya doğduğun ev Kaderindir final yapacak ihtiyarların atılmıştır. Elimize geçen son bilgilerde yapım şirketin ve kanalın doğduğun ev Kaderindir dizisinin reyting oranlarını her hafta takip ettikleri ve sezon sonuna kadar düşmesi durumunda final yapacağı haberleri açıklanırken, diğer bir taraftan da reytinglerde olası bir artış sağlaması durumunda ise Dizi yeni sezona başlayacağı belirtildi . Dizi hakkındaki şaibelerin devam etmesi diziyi severek izleyenler tarafından akıbeti merak edilirken herkes Doğduğun Ev Kaderindir final bölümü ne zaman olacak? sorusunun yanısıraDoğduğun Ev Kaderindir final bölümünde neler olacağı sorusunu da soruyor.

Doğduğun ev Kaderindir final bölümü nasıl olacak




Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final bölümünde, Zeynep ağır bir depresyona gireceği, Zeynep'in içinde biriktirdiği tüm yaşadıkları sonunda patlak vereceği söylenirken, Mehdi ise Zeynep'i tedavi konusuna ikna edecek olan isim olacaktır.  Mehdi de vefa borcundan dolayı Zeynep'e bu iyiliği yapacak. Çünkü Mehdi hapiste kaldığı zaman boyunca Zeynep ona destek olmuştu.






Mehdi'nin aşık olacağı kadını bulması onu Zeynep'ten uzaklaştırmaktadır. Mehdi'nin aşık olacağı bu kişi aynen Mehdi gibi biridir. Bu kadın Mehdi'nin kadın versiyonudur. Yani bu kişi toplum tarafından dışlanan ve kabul görmeyen birisidir. Bu yüzden Mehdi'nin hayatına girmesiyle ona bağlanır. ancak aradan geçen zaman sonrasında Mehdi'nin final bölmünde bu kadın arafından öldürüleceği iddia ediliyor. Mehdi'nin ölmesi sonrasında Zeynep'in psikolojiisinin düzelmeye başladığına şahitlik edeceğimiz Doğduğun Ev Kaderindir finalinde


Zeynep hayatı boyunca hissettiği suçluluk duygusundan kurtulacak. Şimdiye kadar Zeynep her şeyin sorumlusu olarak kaderi görmekteydi. Zeynep eskiden kendisini bir figüran olarak sanarken, şimdi bu hikayenin asıl kahramanı olduğunu kavrayacak.