Yapımın OGM Pictures'ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Yapımın OGM Pictures'ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Zeynep ve Mehdi'nin zorlu aşkını anlatan dizinin seti merak konusu oldu. Yeni bölümü izleyen herkes Doğduğun Ev Kaderindir hangi semtte çekiliyor? Dizi seti nerede  sorularına yanıt aramaya başladı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılacak. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır. Gelelim Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinin nerede olduğuna...

Doğduğun Ev Kaderindir hangi semtte çekiliyor?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep'in doğduğu ve şimdi yaşadığı mahalle İstanbul'un Fatih ilçesinin Balat semtinde. Dokusuyla dikkat çeken Balat görenlere kendini hayran bırakıyor.

Öte yandan Zeynep'in işe girmeye çalıştığı semt ise Levent'te...

Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölümde neler oldu?

Zeynep ve Mehdi'nin evliliği yeni bir boyuta geçerken, Benal'in yaşadıkları eve gelmesi olayların seyrini değiştirir. Benal, Zeynep ve Mehdi ile aynı evde mi kalacak? İzleyiciler merakla yeni sezon bölümlerini bekliyor.