Doğduğun Ev Kaderindir Kibrit kimin kızı? Gerçek adı ne çok merak edildi. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir 21.

Doğduğun Ev Kaderindir Kibrit kimin kızı? Gerçek adı ne çok merak edildi. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir 21. bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep ve Mehdi'nin bir türlü kopamadığı ve giderek tehlikeli bir hal almaya başlayan aşkının anlatıldığı dizide Kibrit yani Dilara karakteri bir hayli dikkat çekti. Bu bölümde Zeynep'le daha çok vakit geçiren Kibrit her yerde araştırılmaya başlandı. En merak edilen detay ise Kibrit'in annesi ve babası oldu. İşte detaylar...



Doğduğun Ev Kaderindir Kibrit kimin kızı?

Bu sorunun cevabını bilemiyoruz. Yani Kibrit'in gerçek anne ve babası kim belli değil. Ancak Kibrit, Mehdi'nin mahalledeki kimsesiz çocuklar içinden kol kanat gerdiği bir çocuktu. Onun tamirhanesinde yaşayan Kibrit, ardından yuvaya götürüldü. Bunun üzerine harekete geçen Mehdi ile Zeynep, Kibrit'i evlat edindi. Böylece Kibrit'in anne-babası Mehdi ile Zeynep oldu.

Öte yandan Doğduğun Ev Kaderindir'de Kibrit karakterine Helin Kandemir hayat veriyor. Peki Helin Kandemir kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı

Helin Kandemir kimdir?

Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Leyla Şirin ajansa bağlı olarak çalışan Helin Kandemir 14 yaşında minik yıldızlardan biridir.

Bitmeyen Hikaye, Ötesiz İnsanlar, İsimsizler, Hakan Muhafız dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde 'Elif Yürekli' karakterine hayat vermiştir.

Helin Kandemir 1.55 boyunda ve 40 kg ağırlığındadır.