TV8'in çok sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de sular durulmuyor. Zeynep'in şikayetini geri alması için Kibrit ve Cemile baskı yaparken; Mehdi bugün hapishanede saldırıya uğradı.

TV8'in çok sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'de sular durulmuyor. Zeynep'in şikayetini geri alması için Kibrit ve Cemile baskı yaparken; Mehdi bugün hapishanede saldırıya uğradı. Koğuşuna yeni gelen adamla takışan Mehdi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hal böyle olunca Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi ölecek mi? İbrahim Çelikkol diziden ayrılıyor mu her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Mehdi'nin hapisten çıkmasını isteyen Cemile, Kibrit'i de çağırarak Zeynep'i ikna etmeye çalıştı. Ancak yaşadıklarının tekrarlanmasını istemeyen Zeynep, şikayetini geri almayacağını söyledi. Öte yandan hapishanede koğuşan gelen yeni adamla takışan Mehdi önce bir kavgaya karıştı. Ardından bunun bir intikam hikayesine dönüşü Mehdi'nin saldırıya uğramasıyla son buldu. Tuvalette bıçaklanan Mehdi, bütün gece kan kaybetti. Bunu gören izleyiciler ise bir hayli endişelendi. Peki Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi ölecek mi? araştırılmaya başlandı.


Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi ölecek mi?


Bıçaklanan Mehdi'nin akıbetinin ne olacağını henüz bilmiyoruz. Konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak İbrahim Çelikkol'un dizinin başrolü olduğunu düşünürsek; Mehdi tabii ki ölmeyecek. Öte yandan bu yaşananlar Zeynep'in şikayetini geri almasına ve kendisi suçlamasına sebep olabilir. Tabi bu durum onun Barış Bey ile olan ilişkisini de etkileyecektir. Neler olacağını izleyip göreceğiz.

Özetle Mehdi ölmeyecek ancak 1-2 bölüm yoğun bakımda zor durumda görünmesi muhtemel. Tabi bu arada Zeynep'in suçlanması ve psikolojik çöküşünü göreceğiz.

İbrahim Çelikkol diziden ayrılacak mı?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Mehdi'nin ölmeyeceği için İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılması mümkün görünmüyor.