Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birkaç bölümden Mehdi'nin büyük ablası Müjgan bir hayli öne çıktı. Kardeşini kimseyle paylaşamayan ve çevresindekilerin de kendi gbi mutsuz olmasını isteyen Müj

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birkaç bölümden Mehdi'nin büyük ablası Müjgan bir hayli öne çıktı. Kardeşini kimseyle paylaşamayan ve çevresindekilerin de kendi gbi mutsuz olmasını isteyen Müjgan kim merak edildi. İzleyiciler Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan kim? Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan kaç yaşında? araştırmaya başladı. Biz de sizler için bu soruları haberimizde derledik.

Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan kim?

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Müjgan karakterine Zeynep Kumral hayat veriyor. Mehdi'nin ve Cemile'nin ablası olan Müjgan özellikle Mehdi'yi büyütmüş ve üzerinde annesi kadar hakkı vardır. Yıllar önce büyük aşkı Burhan'ı kardeşleri için bir kenara atam Müjgan bunun pişmanlığını yaşamaktadır. Çevresindekilerin kendini terk etmesinden korkan Müjgan, bu korkuyla çevresindekilere hayatı zindan etmektedir.



Doğduğun Ev Kaderindir'in Müjgan'ı Zeynep Kumral kimdir? 

Zeynep Kumral, 1975 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile yaşamıştır. Meryem, Sevdam Alabora, Son Yaz Balkanlar 1912, Koyu Kırmızı, Şüphe, Düğün Şarkıcısı, Paramparça Aşklar ve Sağır Oda dizilerinde rol almıştır.

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Nedret karakterini canlandırmıştır. Zeynep Kumral Star TV de yayınlanan Avlu dizisinde Pelin karakterinin annesini canlandırmaktadır.