Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan ölecek mi? Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan öldü iddia edilirken Zeynep kumral'ın diziden ayrıldığı da şu sıralar iddia ediliyor. Ortaya atılan iddialar sonrasında ise Doğduğun Ev Kaderindir

Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan ölecek mi? Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan öldü iddia edilirken Zeynep kumral'ın diziden ayrıldığı da şu sıralar iddia ediliyor. Ortaya atılan iddialar sonrasında ise Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan diziden neden ayrıldı sorusu da çok soruluyor

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Müjgan karakteri deyince karşımıza çıkan isim Zeynep Kumral olmakta iken herkes Müjgan öldü mü? ölecek mi ?  diye araştırmalar da şu sıralar başlamış bulunmakta. Gerçek hayattan uyarlanmış olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin gidişatı hikayeyi bilenler tarafından Aslında tahmin edilmekte iken bu gerçek hikaye şahitlik edemeyenler ise dizide kimin öleceğini de merakla araştırıyor.  Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan diziye veda edecek mi doğduğun ev Kaderindir Müjgan öldü mü ? Müjgan karakterine hayat veren Zeynep kumral diziden ayrılacak mı?

Peki Müjgan nasıl ölecek

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yeni bölümde neler olacak sorusu ile birlikte Müjgan ve Burhan ölecek mi ? Zeynep ve Mehdi tekrar bir araya gelecek m? i Zeynep Ukrayna'ya gidecek mi?  Barış ve Zeynep aşkımı başlayacak soruları çok merak edilmekte iken Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde duygusal bir bölümü geride bıraktık . Zeynep'in akıbeti babasının gelişi Mehdi'nin Zeynep'in kapısını dayatmaları,  Müjgan'ın veda eder gibi konuşmaları ve son sahnede Burhan'ın önce Müjgan'ın sonra da kendini vurması diziye damgasını vururken herkes Doğduğun Ev Kaderindir Müjgan öldü mü ve Doğduğun Ev Kaderindir Burhan öldü mü? sorusunu merakla araştırdı.

Burhan ve Müjgan büyük ihtimal diziye veda edecekler . Diğer yanda ise Nermin eski kocası ekremden parasını kurtaracak iken, Kitaptan alıntı olan dizide Müjgan senaryo gereği diziye veda etmek durumunda kalıyor. Burhan kendi ve canına kıydığı Müjgan’ı da beraberinde götürüyor ve diziye veda ediyor.