Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kimler? Konusu nedir? Dizi Türkiye'nin neresinde çekiliyor? sorularına yanıt aranıyor. TV8 en çok sevilen dizileri arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir dizi kadrosunda kimler var? Hangi kitaptan uyarlanıyor? çok mera

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları kimler? Konusu nedir? Dizi Türkiye'nin neresinde çekiliyor? sorularına yanıt aranıyor. TV8 en çok sevilen dizileri arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir dizi kadrosunda kimler var? Hangi kitaptan uyarlanıyor? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Yapımını OGM Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstlenecek.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dizide; Engin Hepileri, Nursim Demir, Zuhal Gencer gibi isimler rol alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni katılan oyuncular kimler?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni oyuncu Barış karakteriyle Engin Öztürk katıldı.



Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni oyuncu Burhan karakteriyle Teoman Kumbaracıbaşı katıldı.



DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NE?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk hikayesi anlatılacak. Çocukken bir çok zorlukla karşılaşan Mehdi ve Zeynep büyümüşlerdir ama verdikleri zorlu hayat mücadelesi devam etmektedir. Çocukluk döneminde aldıkları yaralar Mehdi ve Zeynep’in ortak noktasıdır. Mehdi ve Zeynep bu yaralar ile yaşamayı öğrenmişken bir birlerinin ilacı olacaklar.



DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı 'Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlanıyor. Eylem Canpolat'ın yazdığı 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çekimleri İstanbul’un Beşiktaş, Balat ve Beykoz ilçelerinde yapılıyor.