Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-03-13 22:58:41Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comÇA”Á|Œ

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan dizilerden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, izleyenler tarafından oldukça ilgi görüyor. Dizinin konusu, senaryosu, oyuncuları ve mekanlar derken Doğduğun Ev Kaderindir dizisi popülerliğini koruyor. Başrollerinde başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir ve aynı şekilde başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi olan Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni bir oyuncu dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Özlem karakteri katıldı. Doğduğun Ev Kaderindir Özlem karakterinin gerçek hayatta kim olduğu da merak edilen konular arasında yerini aldı. Doğduğun Ev Kaderindir Özlem'e hayat veren başarılı oyuncu Ebru Cündünbeyoğlu, izleyenler tarafından sevilen oyuncular arasında yer alıyor. Ebru Cündünbeyoğlu'nun diziye dahil olması ile bakalım dizide neler değişecek ve ne gibi gelişmeler olacak. Bunun yanında izleyenler araştırmaya başladı. Doğduğun Ev Kaderindir Özlem kimdir ? Doğduğun Ev Kaderindir Özlem gerçek hayatta kimdir ?Ebru Cündünbeyoğlu kimdir ? Ebru Cündünbeyoğlu kaç yaşında ve oynadığı diziler nelerdir ?

Doğduğun Ev Kaderindir Özlem Kimdir ?

TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dahil olan Özlem karakteri izleyenler tarafından merak edildi. Doğduğun Ev Kaderindir Özlem'e güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu hayat veriyor. Ebru Cündübeyoğlu'nun hayat verdiği Özlem karakteri dizide Barış ve Savaş’ın ablası rolünde olacaktır. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Özlem, aile geleneği ile avukatlık mesleğini devam ettiren hırslı bir kadındır. Özlem ailesinden uzaktadır. Ancak Özlem uzakta da olsa hep ailesini koruyup kollar. Ayrıca duygularını da gizleyen birisidir. Özlem, kardeşlerini çok sevse de çoğunlukla onlara abladan çok idareci gibi davranır.



Ebru Cündübeyoğlu Kimdir ?

Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Özlem karakterine hayat verecek olan Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974'da Almanya'da doğmuştur. 46 yaşında olan Ebru Cündübeyoğlu, eğitim ve öğretimine Türkiye'de başlamıştır. Üniversite eğitimi için Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'ne gitmiş ve mezun olmuştur. Ebru Cündübeyoğlu 1993 yılında Türkiye 4. Güzeli seçilmiştir. Ayrıca güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun annesi Hülya Cündübeyoğlu da, 1970 Türkiye 4. Güzeli seçilmiştir. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü'nü bitirdikten sonra Ebru Cündübeyoğlu, TRT ekranlarında "Bir Başka Gece" adlı programda sunuculuk yapmaya başlamıştır. Ebru Cündübeyoğlu, 2003 senesinde Mete Güçlü ile evlenmiştir. Mete Güçlü ile evliliğinden Duru adında bir kız çocuğu vardır. Ebru Cündünbeyoğlu'nun boyu 173'dür.

1993 senesinden 1997 senesine kadar 4 sene çeşitli programlarda sunuculuk yapmaya devam etmiştir. 1997 senesinde Deli Yürek filminde Avukat Ayşegül rolü ile sinema hayatına da başlamıştır. Pek çok dizi ve filmde yer alan Ebru Cündübeyoğlu, 1999 yılında da tiyatroya başlamıştır.

Bunun yanında Ebru Cündübeyoğlu, 2005 senesinde bir şiir kitabı çıkarmıştır. Ebru Cündübeyoğlu, 2005 senesinde "Aşılı Kolum" adında bir şiir kitabı çıkarmıştır.



Ebru Cündübeyoğlu Yer Aldığı Diziler



Gülüm - 1998
Deli Yürek - 1999-2002
Koçum Benim - 2002-2004
Çınaraltı - 2003
Omuz Omuza - 2004
Gizli Patron - 2006
Kuzey Rüzgarı - 2007-2008
Şöhret Okulu - 2007
Yalancı Romantik - 2008
Kalbim Seni Seçti - 2011
Avrupa Avrupa - 2011
Yalan Dünya - 2012
Galip Derviş - 2014
Evli ve Öfkeli - 2015-2016
Gülizar - 2018
Doğduğun Ev Kaderindir - 2021