TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 24. bölümüyle ekranlara geldi.

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam 24. bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep ve Mehdi'nin arapsaçına dönen hikayesinin anlatıldığı diziye yeni karakterler dahil olmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Barış'ın kardeşi Savaş oldu. Peki Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kimdir? Kaan Altay Köprülü kaç yaşında? İşte detaylar...

Geçtiğimiz haftalarda Doğduğun Ev Kaderindir'e Engin Öztürk,  Zeynep'in patronu Barış olarak dahil olmuştu. Zeynep'le yakından ilgilenen, gerek yakışıklılığı gerek havalı oluşuyla merak uyandıran Barış Bey'in özel hayatı çok merak edilmişti. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 24. bölümde Barış'ın kardeşi Savaş ortaya çıktı.

Doğduğun Ev Kaderindir Savaş kimdir?


Savaş içe dönük olmasının yanı sıra üstün zekalı bir bireydir. Geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu felç kalmıştır ve abisi ile arası pek de iyi değildir. İlerleyen bölümde abi-kardeş çatışmalarına şahit olacağımız dizide; Zeynep, Savaş'la da iyi anlaşmıştır.

Kaan Altay Köprülü nereli, kaç yaşında?


30 Kasım 1994 İzmir doğumlu Kaan Altay Köprülü, Bostanlı Akademi’de Şebnem Doğruer’den temel oyunculuk eğitimi aldı. 2014 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarına girdi. 2016 yılında, Budapeşte’ye yakın izole bir köyde yaşamlarını sürdüren çocuklar ve çocuk annelere modern yaşamı tanıtmayı amaçlayan bir projeyle Macaristan’da bulundu.

2017 yılında Erdal Beşikçioğlu’nun kurduğu Tatbikat Sahnesi’ne girdi ve halen bu tiyatronun bünyesindeki oyunlarda görev almaktadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimine devam etmektedir.


Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu?


Uzaklaştırma kararı Mehdi’yi derinden etkiler. Zeynep’e ulaşamıyor olmanın öfkesi onu arka arkaya yapacağı hatalara sürükleyecektir. Mehdi’nin verdiği tepkiyle sarsılan Zeynep ise güvende olmamanın yarattığı korkuyla Barış’a sığınır. Bu sayede de Barış’ın hayatının bambaşka bir yönünü keşfetme şansı yakalar.

Mehdi herkesi karanlığa sürükledi!

Barış, Zeynep’e yardım etmek için evinin kapılarını açtığında aslında Zeynep’in de ona yardım edebileceğini görür. Zeynep o evde hiç ummadığı yepyeni bir arkadaş edinecektir. Mehdi’nin ortadan kayboluşuyla hem Mehdi’nin hem de Zeynep’in ailesi paniğe sürüklenir.

Sakine gerçeğin farkına vardı!

Cemile olanlar için Zeynep’i suçlarken Nermin ve Sakine de başka bir hesaplaşma içindedir. Sonunda Sakine o güne kadar inkar ettiği Mehdi’nin öfkesini kendi gözleriyle görerek ilk pişmanlığını yaşar. Mehdi ailesini de polisleri de umursamadan kararlılıkla kendine bir plan çizer. Ne pahasına olursa olsun kendini Zeynep’e anlatmaya kararlıdır. Bu durum Mehdi’yi hiç tahmin etmediği karanlık bir rotaya sokacaktır.


Doğduğun Ev Kaderindir kimin hikayesi?


Gerçek bir hayat öyküsünden uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanıyor. Ekrana uygun hale getirilen hikaye, senaryolaştırılmış bir şekilde izleyici karşısına çıkıyor.