EDHO tipi ölecek mi? ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sürpriz ayrılık yaşanıyor. EDHO'dan Korkmazlar abisinin intikamını alıyor.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sürpriz ayrılık yaşanıyor. EDHO'dan Korkmazlar abisinin intikamını alıyor. Hızır'a ve Alpaslan cevap vermek için Korkmazlar Tipi'yi öldürecek. Sevilen dizisiden Savaş Özdemir ayrılıyor!

Savaş Özdemir EDHO'dan ayrıldı!

İlk sezondan itibaren dizide rol alan nadir oyuncular arasında olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevilen karakteri Tipi diziden ayrıldı. Savaş Özdemir yeni bölümde ölerek diziye veda edecek. Çok hüzünlü bir ayrılığın yaşandığı diziden Tipi çıktı.

Tipi 27 Nisan salı akşamı diziye veda ediyor. ilan365 okuyucuları Tipi ölümünü 20 gün önceden okumuştu.

EDHO Tipi öldü mü?

EDHO'da Tipi öldü mü sorusu yanıt buldu. EDHO'da Tipi karakteri ölerek diziye veda etti. Sevilen oyuncu Savaş Özdemir bu hafta sete veda etti ve diziden çıktı.