Erşan Kuneri hangi platformda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak her yerde aranmaya başladı.  Cem Yılmaz, yeni projesi olan Erşan Kuneri dizisi yayınlanacağı platformu açıkladı.

Erşan Kuneri hangi platformda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak her yerde aranmaya başladı. Cem Yılmaz, yeni projesi olan Erşan Kuneri dizisi yayınlanacağı platformu açıkladı. Yılmaz, projenin yayınlanacağı kanalı ve tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapım olacağını açıkladı. 

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


'G.O.R.A.' ile 'Arif ve 216'da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri'nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.



Cem Yılmaz, "İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" dedi.



Erşan Kuneri hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak



Cem Yılmaz'ın merakla beklenen ilk dizi projesi Erşan Kuneri, Netflix'te yayınlanacak. 2021'de izleyici karşısına çıkacak olan Erşan Kuneri büyük bir heyecanla bekleniyor.