Geçtiğimiz hafta Ocak ayının ilk haftası, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yayınlanmamıştı.  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dışında daha pek çok sevilen ve popüler olan dizi, yeni bölümünü televizyon ekranlarında yayınlamamıştı.

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
Geçtiğimiz hafta Ocak ayının ilk haftası, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yayınlanmamıştı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dışında daha pek çok sevilen ve popüler olan dizi, yeni bölümünü televizyon ekranlarında yayınlamamıştı. TRT1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz, Hekimoğlu gibi daha pek çok dizi yeni bölüm yayınlamayarak izleyicisini üzmüştü. Ancak ATV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü bir haber geldi. Gelen habere göre bu hafta Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yayınlanmayacak. İzleyenler araştırmaya başladı. 12 Ocak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm var mı yok mu ? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm ne zaman yayınlanacak ? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yeni bölüm yok ? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?

2 haftadır ekranlarda izleyicisi ile yeni bölüm paylaşmayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın izleyenleri merakla araştırmaya başladı. Dizinin en son Aralık ayında yayınlanması ise dikkatlerden kaçmadı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm yani en son bölümü 29 Aralık Salı günü yayınlanmıştı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak ediliyor. EDHO yeni bölüm neden yayınlanmıyor ve ne zaman yayınlanacak sorularına izleyenler cevap arıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak var mı yok mu ? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yeni bölüm yok ?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya ve Kenan Çoban gibi ünlü isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 2 haftadır izleyenlerini üzüyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenleri her hafta Salı günü büyük umutlarla ekran başına geçse de maalesef umduğunu bulamıyorlar. Geçtiğimiz hafta 6 Ocak Salı günü yeni bölüm yayınlamayan dizinin bu hafta yeni bölüm yayınlaması bekleniyordu. Ancak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu haftada yeni bölüm yayınlamayacak. ATV Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 12 Ocak'ta ekranlarda olmayacağını duyurdu. Peki, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok ?



Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak

4 sezondur ATV ekranlarında yayınlanan ve en çok sevilen dizilerden biri haline gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçtiğimiz hafta izleyecisi ile buluşmamıştı. EDHO izleyenleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta 12 Ocak'ta ATV ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanmasını bekliyordu. Ancak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü bir haber geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12 Ocak yeni bölüm yok. Peki neden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm yok ? Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçları nedeniyle ATV ekranlarında spor müsabakalarının canlı yayını olacak. Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı nedeniyle dizi yayınlanmıyor. Bundan dolayı da ATV ekranlarında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm yayınlanmayacak. EDHO yeni bölümü izlemek isteyen vatandaşların, 1 hafta daha beklemesi gerekiyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 179. bölüm haftaya kendi gününde ve kendi saatinde yayında olacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman ?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 2 haftadır çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü yeni bölümü yayınlanamıyor. Geçen hafta Ocak ayının ilk haftasında, 6 Ocak Salı günü; kanal ve reklam verenlerin henüz anlaşma yapmamış olmasından dolayı EDHO yeni bölüm yayınlamamıştı. Bu hafta da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümün olmamasının sebebi, Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçları nedeniyle ATV ekranlarında spor müsabakalarının canlı yayını olmasıdır. 12 Ocak Salı günü Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı yayınlanacaktır. İzleyenler Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü olan 179. bölümün ne zaman yayınlayacağını merak ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm haftaya aynı gününde ve aynı saatinde yayında olacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü, 19 Ocak Salı günü ATV ekranlarında yayında olacak. EDHO 179. bölüm 19 Ocak Salı günü yeni bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanacak.