ATV'nin fenomen salı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Kadrosuna yeni isimlerin katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Bahar karakteri, Hızır'a beslediği düşmanlıkla dikkatleri üzeri

ATV'nin fenomen salı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Kadrosuna yeni isimlerin katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Bahar karakteri, Hızır'a beslediği düşmanlıkla dikkatleri üzerine çekti. Hal böyle olunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bahar kimdir? Pelin Akil hangi dizlerde oynadı her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için hem Bahar'ı hem de Pelin Akil karakterini araştırdık bulduk.



Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Sanem Çelik'in rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonuna katılan isimlerden biri Pelin Akil oldu. Pelin Akil, EDHO'da Bahar karakterine hayat veriyor. 



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bahar kimdir?



Henüz hakkında pek bir bilgi olmayan Bahar, Tufan’ın eşi olarak ortaya çıktı. Hızır'ın peşine düşen Bahar, sezon boyunca Çakırbeyli ailesine türlü tuzaklar kurabilir. 





Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Bahar'ı Pelin Akil kim? Evli mi



Pelin Akil, 17 Nisan 1986'da İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. İngilizce ve İtalyanca bilmektedir. İlk oyunculuk deneyimini 4 sezon süren Arka Sıradakiler dizisinde oynadığı Zehra rolü ile tatmıştır. Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile evli olan Akil'in Lina ve Alin adında ikiz kızları var. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Pelin Akil, doğum yaptıktan sonra ilk kez bir dizide rol aldı.



Pelin Akil hangi dizilerde oynadı?



2020 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz (Bahar)



2018 – Bittin Sen (Pelin)



2017 – Damat (Ayşe)



2017 – Keşif (Semiha)

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…


2017 – Deli Aşk (Neşe)



2016 – Aile İşi (Müjde)