ATV fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kötü haber geldi! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Mart salı akşamı beklenen fragmanı halen gelmedi! ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanacak mı sorusu akıl

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
ATV fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kötü haber geldi! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16 Mart salı akşamı beklenen fragmanı halen gelmedi! ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yayınlanacak mı sorusu akıllara geldi! Sizler için ATV ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik!

EDHO 186. bölüm fragmanı bekleyenlere büyük şok!

16 Mart salı akşamı yayınlanacak EDHO 186. bölüm fragmanı büyük şok! Kadrosunda Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı; Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu dizi hayranları yeni bölüm fragmanı bekliyor! Ancak ATV yine hayranlarına şok edecek bir gelişme yaşattı!

EDHO bu hafta yok!

ATV ekranların fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. EDHO yerine ATV yayın akışında değişiklik yaptı! EDHO 186. bölüm fragmanı gelen yeni değişiklik şok etkisi yarattı! İşte EDHO'da şok eden gelişme!

EDHO yine harcandı!



ATV fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta yine harcandı! EDHO yerine salı akşamı Beşiktaş Başakşehir maçı yayınlanacak. ATV hayranlarını sosyal medyada isyan çıkarttı! EDHO hayranları tam kıvamına gelmişken bölümler yapılan değişiklikle reyting kaybedildiğine inanıyor!

EDHO 186. bölüm fragmanı şok ayrılık!

EDHO, 186. bölümde yeni ayrılıklar yaşanacak. ATV fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde bir Korkmaz daha ölüyor! Alpaslan Çakırbeyli oturduğu yerden öyle bir intikam alacak ki. EDHO'da Selman Korkmaz 186. bölümde ölerek diziye veda edecek. Ancak Hamdi Korkmaz için de yolun sonuna geliniyor. Hamdi Korkmaz canlandırdığı usta oyuncu Çukur'a geri dönmek için bir süre diziden ayrılacak!

Yusuf Çakırbeyli dönecek mi?

EDHO 186. bölümde Yusuf Çakırbeyli sahneleri artacak! Ancak Yusuf Çakırbeyli daha önce de ilk ilan365 söylediği gibi Doğan Baba çıkacak. Türk dizi tarihinde Ezel ve Kurtlar Vadisi sonrası muhteşem senaryoyla Doğan Baba'nın Yusuf Çakırbeyli çıkma hikayesiyle bu sezon bitecek!

İshak intikamını alıyor!

Korkmazların vedasıyla sürecek EDHO 186. bölümde İshak son sahnede bir intikam alacak! EDHO Enişte vurulacak! Ancak bu sahne 186. bölüm mü yoksa 187. bölümde mi gelecek henüz belli değil!

Oktay Kaynarca tatile çıktı!

EDHO, bir hafta set tatili verdi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır'ı Oktay Kaynarca set arasını soluğu bodrumda alarak açtı. Erkenden bodruma giden Hızır'a hayranları siz isteseniz yeni bölüm yayınlanır diye gereksiz bir tepki gösterdi! Ancak EDHO 186. bölüm fragmanı ve sırları yine ilan365 açıklıyor!

EDHO hayranları isyanda!

EDHO hayranları yeni bölüm gelmemesine adeta isyan etti! Bu akşam ATV ekranlarında maç duyurusu geldi ve EDHO hayranları bir kez daha kahroldu!