ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! EDHO Özlem ölecek mi? Eşkiya'da Özlem karakterini canlandıran Selin ışık diziden ayrıldı mı? İşte EDHO ile ilgili son gelişmeler. EDHO Fragmanı yayınlandı! Özlem ö

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı yayınlandı! EDHO Özlem ölecek mi? Eşkiya'da Özlem karakterini canlandıran Selin ışık diziden ayrıldı mı? İşte EDHO ile ilgili son gelişmeler.



EDHO Fragmanı yayınlandı! Özlem ölüyor mu?



ATV ekranların en çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan kötü haber geldi! EDHO'da Özlem karakterini oynayan Alpaslan Çakırbeyli eşi rolüyle gönüllere taht kuran Selin Işık diziden ayrıldı. EDHO Özlem diziden neden çıktı, Eşkiya Özlem neden ayrıldı belli oldu!



Senaryo gereği!

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!


Son sezonda Alparslan Çakırbeyli babasına kadar işlenecek, kimsesiz Yaşar'ın yanına geçmek için babasının izinden gitmesi nedeniyle Alpaslan Çakırbeyli karakteri çocuğu olmaması gerekiyor. Senaryo gereği Özlem karakteri ölerek diziye veda ediyor. EDHO'da Selin ışık sevilen diziye üzülerek veda etti.



Alparslan 2. kaybı!



EDHO'da Alparslan'ın 2. kaybı oldukdan sonra bir daha bayan karakter yanına bile yaklaşmayacak. EDHO'da eşini kaybeden Alpaslan'ın rekor kıran sahneleri yeni sezona damga vuracak. Daha önce ilan365 okuyucularına Selin Işık diziden ayrıldığını söylemiştik.



Alpaslan çocuğu ölecek!





Alparslan Çakırbeyli karakterinin çocuğu da hayatını kaybedecek. Sevilen oyuncu bundan sonra Kimsesiz'lerin yanında senaryoya devam edecek.



ilan365.net Dizi Haberleri