Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz üzen ayrılık! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz üzen ayrılık yaşanıyor! EDHO 189. bölüm fragmanı beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz üzen ayrılık! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz üzen ayrılık yaşanıyor! EDHO 189. bölüm fragmanı beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Yayınlandığı her bölüm çok izlenen EDHO'da üzen isim veda ediyor!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ayrılık!

ATV'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta bir ayrılık daha yaşanacak. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Pelin Akil, Yunus Emre Yıldırımer ve Hüseyin Avni Danyal yer aldığı EDHO en sevilen ismi veda ediyor!

EDHO 189. bölüm fragmanı yayınlandı!

ATV fenomen dizisi EDHO 189. bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO bu hafta dizisinin en sevilen karakterinin vedasıyla şok edecek. Geçen hafta Sanem Çelik ayrıldığı EDHO'da üzen ayrılık!

EDHO Yaman Korkmaz, İlyas Behzat savaşı başlıyor!

Tuncay'ın kaçırılmasıyla birlikte sorgulamaya gelen Yaman Korkmaz'a büyük şok. Yaman Korkmaz, Behzat'ın eşiyle yaşadığı kaçak aşk ortaya çıkacak. Behzat ve Yaman bir daha dost olmamak üzere ayrılacak. Aynı tepki İlyas'tan da gelince Yaman İlyas'ı tehdit edecek!

Pınar İlyas'ı istiyor!

EDHO 189. bölüm fragmanı bir şok da Pınar'dan geliyor. Pınar evde tekken İlyas'la yakınlaşıyor. Tam o anda Ömür Façalı onları görüyor. Daha önce Hızır'da olduğu gibi yine Ömür arkadaş kurbanı olacak. Çocuğu olmaması çok kuracak Ömür, Pınar'a İlyas'ı kaptırmamak için her yolu deneyecek!

EDHO'da 2 ayrılık!



EDHO 189. bölümde şok bir ayrılık yaşanacak. EDHO da düşman olan Tuncay bu bölüm ölerek diziye veda edecek. Hızır Tuncay'ı öldürecek ancak üzen ayrılık onda gelmedi!

EDHO 189. bölüm fragmanı!



EDHO Hamdi Baba ölüyor!



EDHO en sevilen karakteri Hamdi Baba ölerek diziye veda ediyor! Yayınlandığı her bölüm efsaneler yaratan Hamdi Baba dönemi bitiyor! Hamdi Baba EDHO 189. bölümde veda ediyor ancak başka bir diziye geçiyor!

EDHO Hamdi baba Çukur'a geçiyor!

EDHO sevilen karakteri Hamdi Baba Çukur'a geçiyor! Çukur dizisinde aşiret reisi oynayan yıldız isim bu hafta ekranlara gelecek bölümde hem Çukur'da yer alacak hem EDHO'da.