TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital yayın platformu Exxen ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Platformda yayınlanacak olan dizi ve programların bazıları ise açıklanmıştı.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital yayın platformu Exxen ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Platformda yayınlanacak olan dizi ve programların bazıları ise açıklanmıştı. Dikkat çeken isimlerle program yapmaya özen gösteren Ilıcalı, Exxen için 900 milyon TL'lik bir yatırım yaptığını açıklamıştı. Bu nedenle platformun ücretsiz olmasının mümkün olmadığını söyleyen Ilıcalı'nın ardından Exxen üyelik ücreti ne kadar? Exxen yıllık ücretleri nasıl? aranmaya başlamıştı. İşte beklenen haber geldi.

Exxen; çeşitli dizilerin, reality show ve eğlence programlarının, yarışmaların, çocuk içerikleri ve belgesellerin yer alacağı ve bunların dışında birçok farklı projenin de yer alacağı platform olacak.



Yukarıda da söylediğimiz gibi ücretsiz olması mümkün olmayan Exxen, bünyesinde dizi ve programları tanıtmak ve üyelik kazanmak için ilk ay ücretsiz olacağı açıklandı. Peki Exxen ne zaman açılacak?

Exxen ne zaman faaliyete girecek?

Exxen adlı dijital yayın platformu 2021 yılbaşından itibaren yayın hayatına başlayacak ve ilk ay yani Ocak 2021’de ücretsiz olacak. Ancak 2021 Şubat ayından itibaren ücretini ödeyerek platformdaki yapımları izleyebilirsiniz.

Exxen üyelik ücreti ne kadar? Aylık-yıllık

Acun Ilıcalı, Exxen'in abonelik ücretinin Türkiye'de herkesin ödeyebileceği düzeyde olacağını söyledi. Bunun ardından Exxen platformu izleme ücretinin ne kadar olacağı merak edilirken rakamlar belli oldu.

Exxen yukarıda da söylediğimiz gibi ilk ay ücretsiz olacak. Exxen 2. ay ve devamında ise aylık 7,99 TL olacak. Eğer Exxen'e yıllık abone olmak isterseniz de peşin ödeme ile ücret, aylık 5,99 TL oluyor. Yani Exxen'e yıllık abone olmak daha avantajlı görünüyor.

Öte yandan Exxen'in ikinci bir seçeceği ise reklamsız izleme şansı olacak. Exxen’de reklamsız üyeliğin ücreti henüz belli olmadı. Ancak reklamsız üyeliğin ücreti biraz daha fazla olsa da 30 TL’den az olacağı konuşuluyor. Belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.