Güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden inmiyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve oğlu Karan'ı büyütmek için dizi tekliflerini reddeden Fahriye Evcen'den sevenlerini üzecek bir haber geldi.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden inmiyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve oğlu Karan'ı büyütmek için dizi tekliflerini reddeden Fahriye Evcen'den sevenlerini üzecek bir haber geldi.

 

Fahriye Evcen, oğlu Karan'a kendi bakmak istediği için bir süredir herhangi bir dizi veya filmde yer almamıştı. Yakın zamanda dizilere dönmesi beklenen oyuncu, karar değiştirdi.

 

Evcen hem koronavirüs salgını hem de bu süreçte Karan'ı bakıcıya emanet etmek istememesi üzerine bir süre daha dizi tekliflerine sıcak bakmadığını ifade etti. Evcen ancak içine çok sinen bir proje olur ve kendi şartları kabul edilirse değerlendirecek.

 

Peki Fahriye Evcen kimdir ?


 

Fahriye Evcen, 1986 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında yayınlanan Asla Unutma dizisinde canlandırdığı Hande karakteriyle yaşayan Fahriye Evcen hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Fahriye Evcen nereli ve kaç yaşında ?

 

Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle tanınmaya başlayan Fahriye Evcen hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde sizler için derledik. Fahriye Evcen kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, oynadığı diziler ve filmler…

 

FAHRİYE EVCEN KİMDİR ?

  

Fahriye Evcen Özçivit, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Türkiye'den dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olmuştur.

 

2005 yılında rol aldığı ve baş rollerinde, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy gibi Türk sinemasının devlerinin rol aldığı Asla Unutma adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Evcen, asıl büyük çıkışını ise Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisindeki oynadığı Necla karakteri ile yapmıştır.

 

2010 yapımı Türk filmi Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak'ta, Claudia Cardinale'nin gençliğini canlandıran Fahriye Evcen, 2017 yılında Los Angeles merkezli yayın yapan BuzzNet listesinde Gigi Hadid, Adriana Lima, Angelina Jolie gibi isimlerle birlikte dünyanın en güzel 30 kadını arasında gösterildi.

 

29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul’daki Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlenen Fahriye Evcen'in, 2019 Nisan ayında dünyaya gelen Karan isminde bir oğlu bulunmaktadır.

 

Son olarak Ölene Kadar adlı dizide rol alan Fahriye Evcen, 1.70 metre boyunda ve İkizler burcudur.

 

29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlendi. 2017 yılında Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı "Dünyanın En Güzel 30 Kadını" oylamasında, aralarında Gigi Hadid, Emma Watson, Adriana Lima, Hillary Clinton ve Angelina Jolie'nin de yer aldığı listede dokuzuncu sırada yer aldı. 2019 Nisan ayında Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğulları dünyaya geldi ve çift çocuklarına Karan ismini verdi...