Exxen'de seyirci ile buluşan başrollerinde Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin yer aldığı İşte Benim Masalım dizisinin yıldızlarından Faruk Aran kimdir? Faruk Aran kaç yaşında? Faruk Aran nereli? Faruk Aran sevgilisi kim? İşte Bu Benim Masalım dizisi

Exxen'de seyirci ile buluşan başrollerinde Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin yer aldığı İşte Benim Masalım dizisinin yıldızlarından Faruk Aran kimdir? Faruk Aran kaç yaşında? Faruk Aran nereli? Faruk Aran sevgilisi kim?

İşte Bu Benim Masalım dizisi Exxen'de başlıyor. Başrollerinde Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin yer aldığı dizinin kadrosunda Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Faruk Aran, Sude Oduncu, Bengü Gürses, Kamil Güler, Zeynep Kankonde Mbuyı ve Nevra Serezli gibi isimler de yer alıyor. Dizide ayrıca Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki'de yer alıyor.

Dizide genç bir müzisyene hayat verecek olan Faruk Aran ise merak edildi. Faruk Aran kimdir? Faruk Aran nereli? Faruk Aran sevgilisi kimdir? İşte Bu Benim Masalım dizisi Exxen'de başladı. Dizi başlar başlamaz Faruk Aran merak edildi.

FARUK ARAN KİMDİR?

Faruk Aran, Haliç Ünversitesi Konservatuvar bölümünde tiyatro eğitimi almıştır. Faruk Aran lisede oyuncu olmaya karar vermiş ve bu yönde hayallerini gerçekleştirmek için tüm imkanlarını kullanmış.  Genç oyuncu ayrıca Basketbol hayranı.

Faruk Aran, İşte Bu Benim Masalım adlı diziyle ekranlara ilk kez tanışacak.