Salı günü zirvenin sahipleri olan Masumlar Apartmanı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasındaki rekabet tam gaz devam ederken bir dizinin başlamasıyla reytinglerde yeni bir savaş başlayacak!

Salı günü zirvenin sahipleri olan Masumlar Apartmanı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasındaki rekabet tam gaz devam ederken bir dizinin başlamasıyla reytinglerde yeni bir savaş başlayacak!



TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ve ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı günlerinin fenomen dizileri fakat FOX TV'den gelen yeni kararla  bütün dengeler değişecek.

FOX TV öyle bir karar aldı ki; Masumlar Apartmanı ve EDHO tahtından olacak!



Salı günü FOX' ekranlarında Baraj dizisi yayınlanıyordu. Fakat Baraj dizisinden kötü haber gelerek final yapacağı duyuruldu. Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük gibi başarılı isimlerin yer aldığı Baraj dizisi Nisan ayının son haftası ekranlardaki macerasını tamamlayarak veda ediyor.



Baraj dizisinin son 4 bölümü ile ekrana veda etmesinin ardından Savaşçı dizi 5.sezonu ile nihayet başlıyor. FOX TV'nin uzun zamandır karar vermesi bekleniyordu. Kanalın boş günü olmadığı için Savaşçı dizisini yayın hayatına başlatamayan FOX TV sonunda kararını verdi.

Baraj bitiyor, Savaşçı başlıyor!

Ve sonunda Savaşçı yayın hayatına Mayıs ayında başlıyor. Limon Film imzalı, yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın üstlendiği ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı Savaşçı dizisinin yeni sezon hazırlıkları hızla devam ediyor. İlk 5 bölümünün hazır olduğu bilinen Savaşçı'nın yayın hayatına başlamasına geri sayım başladı. Gün değişikliği yapılmazsa Salı günleri ekrana gelmesi planlanan fenomen dizi  Savaşçı 100. bölümü ile sezona iddialı bir giriş yapması bekleniyor.

Değişen kadrosu ve yeni senaryosu ile salı günü yayın hayatına başlaması halinde Masumlar Apartmanı ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın reytinglerini büyük oranda etkileyerek tüm dengelerin değişmesine neden olacak.



Savaşçı dizisine yeni katılan oyuncular kimler?

Berk Oktay,Elif Andaç Çam, Ogeday Girişken , Feyza Sevil Güngör ve Kayıhan Kızılırmak gibi isimler kadrodan ayrılmıştı. Bu ayrılıkların ardından kadroya Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Erkan Meriç ve Seranay Aktaş gibi başarılı oyuncular dahil oldu.