TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilgi çekici konusu ile ilgi çekmeyi başaran Gönül Dağı dizisi oyuncuları merak edilmeye başlandı. Başarılı, genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile izleyiciden tam not alan Gönül Dağı dizisi, reyting konusunda da old

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilgi çekici konusu ile ilgi çekmeyi başaran Gönül Dağı dizisi oyuncuları merak edilmeye başlandı. Başarılı, genç ve dinamik oyuncu kadrosu ile izleyiciden tam not alan Gönül Dağı dizisi, reyting konusunda da oldukça başarılı. Gönül dağı dizisi her hafta Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Yayınlandığı gün olan Cumartesi günleri, reyting konusunda ilk 3'de yer alıyor. Gönül Dağı dizisinde işlenen konu, konunun ilgi çekici ve farklı olması diziyi diğer dizilerden ayırıyor. Gönül Dağı dizisinin çekildiği yer kadar dizide yer alan oyuncular da merak ediliyor. Gönül Dağı dizisinde yer alan tanındık başrol oyuncularının yanında, daha az tanınan oyuncular da merak ediliyor.

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda; Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya gibi dizide yer alan isimlerin yanında isimleri henüz bilinmeyen ekranlarda çok görmeye alışık olmadığımız oyuncular da yer alıyor. Gönül Dağı dizisinde Çaycı Rıfat rolü ile ekranlara çıkan ve izleyicinin sevdiği isimlerden olan Hüseyim Sevimli ise en çok merak edilen isimlerden oldu. Gönül Dağı dizisinin izleyicileri internetten Gönül Dağı Rıfat'ın gerçek adını, kim olduğunu araştırmaya başladı. Gönül Dağı Çaycı Rıfat kimdir ? Gönül Dağı Çaycı Rıfat gerçek adı, yaşı nedir ?



Gönül Dağı Çaycı Rıfat kimdir ? Gönül Dağı Hüseyin Sevimli kimdir ?

Cumartesi günleri TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi oyuncuları, izleyenler tarafından çok sevildi. Sevilirken bir yandan da merak edilen oyuncular, izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı dizisinde Gedelli Kahvehanesinin sahibi olan Çaycı Rıfat'da en çok merak edilen isimler arasında yerini aldı. Gönül Dağı dizisinde Rıfat rolü ile Gedelli Kahvehanesinin sahibi olan Hüseyin Sevimli kimdir ?

Dizide çaycılık ile uğraşan ve mesleği çaycılık olan Rıfat'ın dizi boyunca rakibi Taner olacaktır. Gedelli Kahvehanesinin sahibi olan çaycı Rıfat, Taner ile kıyasıya mücadele eder. Dizide Taner ne zaman zor bir duruma düşse, bir hata yapsa Rıfat hemen dalga geçer. Öyle ki, Tanerlerin yaptığı uçak satılığa çıkarılınca, uçağı almak için elindeki arsaları da satıp uçağı almaya karar verir. Rıfat'ın buradaki asıl amacı uçağı almak değil, Taner'in emeklerini almaktır. Peki, Gönül Dağı dizisinde çaycı Rıfat'a hayat veren oyuncunun gerçek adı nedir ? Hüseyin Sevimli kimdir ?

Hüseyin Sevimli, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 33 yaşında olan oyuncu,  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Hüseyin Sevimli, 2012 yılından itibaren film ve dizilerde oynamaya başlamıştır. İlk olarak Ferahfeza'da Kısmet rolü ile 2012 yılında ekranlara gelmiştir. Sonrasında 2015 yılında çekilen Future isimli kısa filmde Deniz karakterine hayat vermiştir. Ardından Rıfkı karakteri ile Baba Candır dizisinde 2016'da yer almıştır. Şimdilerde Gönül Dağ dizisinde çaycı Rıfat rolünü canlandıran oyuncu bundan önce 2019 senesinde Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nde Suat rolünü oynamıştır.

Hüseyin Sevimli'nin oynadığı dizi ve filmler;


  • Gönül Dağı (Rıfat) – 2020

  • Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (Suat) – 2019

  • Baba Candır (Rıfkı) – 2016

  • Future (Deniz) – 2015

  • Ferahfeza (Kısmet) – 2012